I
1
48
3
OVERZICHT.
52
41
16
3
38
9
629
10161
162
i
147
Een tabellarisch overzicht aangevende het aantal keuringen
van elk voedingsmiddel afzonderlijk, gaat hierbij.
51
12
24
12
16
4
126
40
Water uit de lei
ding (chemisch)
Water uit de lei
ding (Bacterio
logisch)
Water van filters
(Bacteriologisch)
Toegezonden
monsters.
152
28
137
2538
64
1909
284
32
903
1839
56
107
214
140
366
6
460
24
27
S
65
6
3
Volle melk
Ifgeroomde melk
Karnemelk
Boter
Vruchtensappen
Bessenwijn.
Meel
Diversen.
iiJ
Volle melk
Afgeroomde melk
Karnemelk
Gepast, en gester.
melk
Kindermelk
40 Kaas
Meel en grutten
Brood en koek
Cacao en choco
lade
Koffie en thee
Peekoffie en
cichorei
Vruchten en Za
den
Specerijen
Keukenzout
Suiker en Stropen
Snoepgoed
Blikconserven
Azijn
Bier en wijn
Vruchtensappen
Limonaden
Spuitwater.
Spijs vetten en
oliën
Gebruiks
artikelen
Diversen
VERSI.AG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
i.
ii.
ui.
Controle monsters.
Gekeurde monsters.
Duinwaterleiding.
I
5