I 1 48 3 OVERZICHT. 52 41 16 3 38 9 629 10161 162 i 147 Een tabellarisch overzicht aangevende het aantal keuringen van elk voedingsmiddel afzonderlijk, gaat hierbij. 51 12 24 12 16 4 126 40 Water uit de lei ding (chemisch) Water uit de lei ding (Bacterio logisch) Water van filters (Bacteriologisch) Toegezonden monsters. 152 28 137 2538 64 1909 284 32 903 1839 56 107 214 140 366 6 460 24 27 S 65 6 3 Volle melk Ifgeroomde melk Karnemelk Boter Vruchtensappen Bessenwijn. Meel Diversen. iiJ Volle melk Afgeroomde melk Karnemelk Gepast, en gester. melk Kindermelk 40 Kaas Meel en grutten Brood en koek Cacao en choco lade Koffie en thee Peekoffie en cichorei Vruchten en Za den Specerijen Keukenzout Suiker en Stropen Snoepgoed Blikconserven Azijn Bier en wijn Vruchtensappen Limonaden Spuitwater. Spijs vetten en oliën Gebruiks artikelen Diversen VERSI.AG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. i. ii. ui. Controle monsters. Gekeurde monsters. Duinwaterleiding. I 5

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1908 | | pagina 1133