i
sl
I I
I - I
48
t.
i
>8 3
o. J
i
15
„Neer-
Per flesch a
15 cent.
De resultaten der onderzoekingen der drie overige melken
zijn hieronder aangegeven:
1.0310
1.0302
1.0298
1.0302
1.0292
1.0310
1.0313
1.0310
3.15
2.70
3.40
2.80
3.10
3.20
3.00
3.10
1.4
1.0
1.5
0.9
1.2
1.0
1.0
spoor
afwezig
afwezig
603000
185300
140400
792500
385200
149750
375200
637500
6.8
5.8
6.2
6.2
6.0
6.2
6.2
6.0
6.6
6.4
6.0
6.0
7.0
64
11.51
10.85
11.65
11.09
11.22
11.60
11.52
11.51
205000
118300
196750
212500
227300
103250
vervloeid
135200
114500
333750
270200
162100
185400
270100
6
afwezig
tam. veel
afwezig
5
Zoowel verleden jaar als ook dit jaar heeft deze melk vol
daan aan den eisch, dat het aantal bacteriën niet hooger is
dan 100000 per ccm. De temperatuur der melk was nooit
hooger dan 15° C en gedurende de zomermaanden lager dan
de buitentemperatuur.
Ook in chemisch opzicht voldoet deze melk aan hooge
eischen, een enkele maal echter week het vetgehalte
eenigszins af van het normale (waarschijnlijk door oproomen).
Na hierop te hebben gewezen is dit niet meer geconstateerd.
1.0315
I
8.36 0.8
8.15
8.25
8.09
8.12
8.40
8.52
8.41
11.84
11.91
11.92
11.53
12.14
11.22
12.01
12.16
12.25
12.80
12.00
12.34
12.03
1191
12.01
ez°ndheidsmelk
de boerderij
Melk-
‘“iichting .Neer-1
Ma”.
?s pc;
1 Liter
Wk van getubercu-
lineerd vee, Melk
inrichting „De
Landbouw''.
Mjs per flesch a
1 Liter 12 cent.
7.4
6.6
6.6
6.8
7.2
68
7.0
6.8 j
3.30 8.54 0.9
3 20 8.71! 0.7
3.45 8.47 1.0
3.15 8.38' 1.0
3.50 8.64! 0.7
2.90'8.32: 2.0
3.508.51' 1.4
3.50 8.66 0.7
3.70 8.551 0.5
3.90 8.90! 0.5
3.65 8.35 0.5
3.70 8.64 0.8
3.40 8.63 0.8
3.40 8.51 0.8
3.50 8.51 0 5
1.0325
1.0315
1.0313
1.0323
1.0308
6.6 I 1.0317
1.0324
1.0320
1.0328
1.0310
1.0322
1.0323
1.0317
1.0318
VERST,AG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
I
Naam der Inrichting.
Vuil.
n
n
n
n
vervloeid
d
cq
n
veel
afwezig
n
r>
spoor
afwezig
n
O
p.
"en
z
o
z
I t>
ce o