fe I! rh il<i 48 ;1« 11 i J A A R O V E R Z I H T 190». 7.2 22.71 ju 3 3? 84 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. 4RTIKELEN. UK» 1900 14 21 1 2 6 27.7 9 1 394 33.3 148 39.4 25.2 17.5 8.1 14 16.5 38.8 1 3 Si 817 687 16.3 1969 27.6 13124 Totaal 2082 12093 514 175 103 27 160 52 438 28 206 40 48 9 63 85 19 6 On- en mindeug- delijk in procenten. 21.8 12.0 38.4 18.4 14.2 28.2 22.2 14.1 24.7 24.5 9.7 11.9 14.1 22.6 27.2 4.8 20 13 53 18 1 22 112 2 49 19 3 9 1 1 24.1 17.5 12.4 15.7 2 36 1 61 49 18 6 1 36 225 70 49 136 86 141 28 135 15 50 36 83 68 41 5 1 1 2 386 51 11 253 2752 2 1001 15 315 348 550 1191 52 45 285 267 201 24 178 30 16 447 380 70 125 5 32.2 20.8 233 563 215 70 26 25 1 51 23 14 40 3 <1 14 113 j <5 40.0 Te zamen Voorts: Controle monsters Drinkwaterleiding. Ziekenhuis Politie. Andere gemeentelijke in stellingen Particulieren Volle melk Afgeroomde melk Karnemelk Melk soorten uitsluitend op deug- i delijken toestand Gepast, en gesteriliseerde melk Gezondheidsmelk en kindermelk Room Kaas Meel, grutten enz Brood, koek Cacao- en chocolade Koffie en thee Peekoffie en cichorei Versche vruchten en zaden Gedroogde vruchten en zaden Specerijen Keukenzout Suiker en stropen Snoepgoed Blikconserven Azijn Bier en wijn Vruchtensappen Limonaden Spuitwater Oliën Spijsvetten (reuzel, rundvet) Margarine Gebruiksartikelen Diversen

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1909 | | pagina 1268