fe
I!
rh
il<i
48
;1«
11
i
J A A R O V E R Z I H T 190».
7.2
22.71
ju
3 3?
84
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
4RTIKELEN.
UK»
1900
14
21
1
2
6
27.7
9
1
394 33.3
148
39.4
25.2
17.5
8.1
14
16.5
38.8
1
3
Si
817
687
16.3
1969
27.6
13124
Totaal
2082
12093
514
175
103
27
160
52
438
28
206
40
48
9
63
85
19
6
On- en mindeug-
delijk in
procenten.
21.8
12.0
38.4
18.4
14.2
28.2
22.2
14.1
24.7
24.5
9.7
11.9
14.1
22.6
27.2
4.8
20
13
53
18
1
22
112
2
49
19
3
9
1
1
24.1
17.5
12.4
15.7
2
36
1
61
49
18
6
1
36
225
70
49
136
86
141
28
135
15
50
36
83
68
41
5
1
1
2
386
51
11
253
2752
2
1001
15
315
348
550
1191
52
45
285
267
201
24
178
30
16
447
380
70
125
5
32.2
20.8
233
563
215
70
26
25
1
51
23
14
40
3
<1
14
113 j
<5
40.0
Te zamen
Voorts: Controle monsters
Drinkwaterleiding.
Ziekenhuis
Politie.
Andere gemeentelijke in
stellingen
Particulieren
Volle melk
Afgeroomde melk
Karnemelk
Melk soorten uitsluitend op deug- i
delijken toestand
Gepast, en gesteriliseerde melk
Gezondheidsmelk en kindermelk
Room
Kaas
Meel, grutten enz
Brood, koek
Cacao- en chocolade
Koffie en thee
Peekoffie en cichorei
Versche vruchten en zaden
Gedroogde vruchten en zaden
Specerijen
Keukenzout
Suiker en stropen
Snoepgoed
Blikconserven
Azijn
Bier en wijn
Vruchtensappen
Limonaden
Spuitwater
Oliën
Spijsvetten (reuzel, rundvet)
Margarine
Gebruiksartikelen
Diversen