ni
1
i
48
I I
1 si e 1m
toni
to”li
262
932
36225
35210
34650
18900
vervloeid
12570
12450
250
10210
25260
I
II
:P
1.0315
1.0318
1.0314 3.05 8.47
1.0309 S.GC G.31
1.0324 3.35 8.70119760
1.0324 3.10 8.72
1.0322 3.20' 8.63
1.0323 3.25 8.81
1.0314 3.55 8.50
31
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
A. Gepasteuriseerde melk.
B. Laag gepasteuriseerde melk.
Van elke soort zijn 21 flesschen onderzocht.
maand.
A
spoor
n
2.80 8.31
'eI>teniber
afwezig afwezig afwezig
1.0315
lit
Ipril
Hei
Deze melkinrichting brengt twee soorten gepasteuriseerde
melk in den handel en wel
melk verbeterd en werden in de monsters éénmaal coli-
bacteriën aangetroffen, wier cultuur in melksuikerbouillon
bij 70° C. afstierf.
De pasteurisatietemperatuur ligt tusschen 7580° C.
Inhoud 0.8 Liter.
Aantal monsters (totaal) 42.
VI. Melkinrichting Systeem Pasteur
Lange Beestenmarkt 9, s-Graverihage.
1.0325
1.0314
1.0313
1.0312
1.0310
1.0318
•n
T)
zwak
n
n
T»
spoor
n
n
n
n
Januari
februari
Haart
806
5800
40920
■J.
7.0
6.8
6.4
6.2
7.6
7.0
6.6
7.2
6.8
6.4
6.6
6.6
5.81
5.8 I
5.81
6.4 1.0320
6.2
Q
ai
3
3
1—2
4—5
3
I
I
al
0.4
afwezig
positief
positief
n
n
n
n
n
spoor
afwezig afwezig
spoor
afwezig
spoor afwezig
spoor
n
ifwezig afwezig
spoor
afwezig
spoor
3.20, 8.76
3.10' 8.47
3.15 8.42
2.80' 8.38
2.70 8.25
2.90; 8.52
3.10 8.57
3.20 8.45
I GO
Prijs ’s zomers 9 cent.
Prijs ’s winters 10 cent.
n
n
afwezig afwezig
5—6 zwak
3
2—3
3
2
1
1
2
6
5—6
8 a 5 g i
3.20'8.46 60370
3.20! 8.57