k
I
i
I
I
a
5
39.6 1.0268 1.3426
33.0 1.0274 1.3424
1.0373 1.3425
1.0258 1.3424
1.02561
1.0255 1.3425
32.8 1.0249 1.3424
33 8 1.0242 1 3421
36.8 1.0247 1.3423
S«
te
5 E
£g
L-
43
Karnemelk.
VI.
Contröle karnemelk.
A.
Rocmkarnemelk.
Melkkarnemelk.
Boter.
MAAND.
8.16 34.2
hij controle karnèmelk niet geconstateerd.
De samenstelling der in het laboratorium eenmaal per
maand uit de controle melk bereide room en melkkarnemelk,
alsook die van de daarbij verkregen boter is overzichtelijk
saamgevat in één tabel.
De room- en melkkarnemelk zijn beide uit dezelfde volle
melk verkregen.
serum
en i
7.87133.2 1.0250 1.3424
7.6734.2 1.0241 1.3421
7.56 38.0 1.0246 1.3423
8.22 38.0 1.0255 1.3426
8.30 38.8 1.0253 1.3426
8.60 35.6 1.0253 1.3425
•Januari
Februari
Maart
April
Mei
Juni
Juli
Augustus
September
October
November
December
na
s
ïi
s
na
05
CC
5
N
34.0
37.6
40.0
36.4
8.75'40.0 1.0269 1.3425 8.73 25.8 44.4
9.05 33.0 1.0275 1.3423 8.98 26.9; 44.6
1 aangewend ter bepaling van het soortelijk
de refractie is verkregen door sterilisatie van
1 serum.
Ook dit jaar werd een vetvrije droogrest lager dan 7.6 pCt.
Het
gewicht
het uit de karnemelk door filtratie verkregen
30.4 1.0254 1.3426
38.0 1.0256 1.3425
39.1 1.0254 1.3426
e-’
cz5
S>
2^
•CO
7.87 21.5
7.88 22.8
7.63 23.5
8.32 25.3
£Ü-
■Sg
g 2
47.3
47.0
46.8
46.3
8.26 24.3 45.9
8.76 24.8, 45.8
«5
9.40 38.4
8.31 37.2 1.0257 1.3425 8.35 24.8 46.6
1.0269 1.3424 8.05 28.0 44.3
8 59 37.2 1.0258 1.3426 8.62 27.8 44.1
1.0255 8.71 24.4 46.2
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. 48