48
61
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Methode Tollens.
Zoutzuur
Zoutzuur met cacao (10 gr.)
FRACTIE.
Ie proef.
2e proef.
Ie proef.
2e proef.
Methode Greshoff.
Zoutzuur.
Eerste 30
0.19
0.19
ccm.
Tweede 30
0.19
0.19
40
0.38
0.48
100
3.93
4.8
100
14.6
13.4
100
21.6
21.4
n
22.0
rest
22.0
Cacao (10 gr)
met zoutzuur.
12.0
12.0
12.1
12.1
12.0
12.3
1.1
5.8
11.4
11.6
11.9
12.2
11.7
12.3
12.9
12.2
12.1
12.3
12.6
21.5
1.2
4.8
9.9
11.1
11.6
12.3
12.2
12.1
12.1
12.3
12.2
12.3
12.3
21.5
2.4
6.6
11.7
11.4
11.4
12.0
1.1
5.0
10.6
11.8
12.1
12.3
12.4
12.0
12.4
12.0
12.4
12.3
12.4
1
2
3
4
5
6
8
9
0
11
12
13
rest