48 61 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. Methode Tollens. Zoutzuur Zoutzuur met cacao (10 gr.) FRACTIE. Ie proef. 2e proef. Ie proef. 2e proef. Methode Greshoff. Zoutzuur. Eerste 30 0.19 0.19 ccm. Tweede 30 0.19 0.19 40 0.38 0.48 100 3.93 4.8 100 14.6 13.4 100 21.6 21.4 n 22.0 rest 22.0 Cacao (10 gr) met zoutzuur. 12.0 12.0 12.1 12.1 12.0 12.3 1.1 5.8 11.4 11.6 11.9 12.2 11.7 12.3 12.9 12.2 12.1 12.3 12.6 21.5 1.2 4.8 9.9 11.1 11.6 12.3 12.2 12.1 12.1 12.3 12.2 12.3 12.3 21.5 2.4 6.6 11.7 11.4 11.4 12.0 1.1 5.0 10.6 11.8 12.1 12.3 12.4 12.0 12.4 12.0 12.4 12.3 12.4 1 2 3 4 5 6 8 9 0 11 12 13 rest

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1910 | | pagina 1402