J idl I s I I iffi m I 11 I 1 I u 11 48 1.5Ï 5 5^1 3 2 I i «55 i t1 G i 66 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. XVI. Vruchtensappen. Controle hessensap. 9.9 -4.04 17.6*) 11.63 1.0510 12.01 35.9 8.9 36.4 8.4 Schaaldeelen melkvet-refractometer. Controle Frambozensap. I -U 10.0 Schaaldeelen melkvet-refractometer. 1.0297 1.0329 1.0326 1.0339 1.0343 1.0335 1.0330 1.0351 1.0353 1.0436 11.4 11.4 11.3 10.9 11.9 11.8 14.6 0.38 0.44 0.40 0.43 0.42 23.7 29.3 22.8 21.8 21.9 20.8 21.7 24.4 24.2 22.8 K 2.14 2.40i 2.76 3.001 3.7 4.2 5.5 5.1 5.1 5.1 4.5 4.9 5.0 7.3 6.6 7.2 7.4 7.8 8.0 7.8 7.5 8.0 7.9 10.4 S e CO d cd ■J 2.24 2.74 3.04 3.78 7.0 7.9 7.9 8.2 8.3 8.1 7.9 8.4 8.3 10.4 9.9 -3.88 10.91 16.8 0.46 1.0485 11.47 Evenals vorige jaren zijn ook dit jaar op het laboratorium eenige vruchtensappen bereid en onderzocht. In afwijking echter met de tot nog toe gevolgde gewoonte werden van slechts enkele bessensappen, daarentegen van een betrekkeljjk groot aantal frambozensappen de eigenschappen nader bestudeerd. De resultaten dezer onderzoekingen laat ik hieronder volgen co 0.44 hp i 1 9.6* 0.52 11.0 0.45 I 10.4 11.3 0.38 11.0 0.40 10.8 0.39 11.1 3.30 10.3 3.06| 10.8 11.0 11.0 9.0

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1910 | | pagina 1407