J
idl
I s I I iffi m
I
11
I 1
I u 11
48
1.5Ï
5
5^1 3 2 I
i «55 i t1 G i
66
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
XVI. Vruchtensappen.
Controle hessensap.
9.9 -4.04
17.6*)
11.63
1.0510
12.01
35.9
8.9
36.4
8.4
Schaaldeelen melkvet-refractometer.
Controle Frambozensap.
I
-U
10.0
Schaaldeelen melkvet-refractometer.
1.0297
1.0329
1.0326
1.0339
1.0343
1.0335
1.0330
1.0351
1.0353
1.0436
11.4
11.4
11.3
10.9
11.9
11.8
14.6
0.38
0.44
0.40
0.43
0.42
23.7
29.3
22.8
21.8
21.9
20.8
21.7
24.4
24.2
22.8
K
2.14
2.40i
2.76
3.001
3.7
4.2
5.5
5.1
5.1
5.1
4.5
4.9
5.0
7.3
6.6
7.2
7.4
7.8
8.0
7.8
7.5
8.0
7.9
10.4
S
e
CO
d
cd
■J
2.24
2.74
3.04
3.78
7.0
7.9
7.9
8.2
8.3
8.1
7.9
8.4
8.3
10.4
9.9 -3.88
10.91 16.8
0.46
1.0485 11.47
Evenals vorige jaren zijn ook dit jaar op het laboratorium
eenige vruchtensappen bereid en onderzocht. In afwijking
echter met de tot nog toe gevolgde gewoonte werden van slechts
enkele bessensappen, daarentegen van een betrekkeljjk groot
aantal frambozensappen de eigenschappen nader bestudeerd.
De resultaten dezer onderzoekingen laat ik hieronder
volgen
co
0.44
hp i 1
9.6* 0.52
11.0 0.45 I 10.4
11.3 0.38 11.0
0.40 10.8
0.39 11.1 3.30
10.3 3.06|
10.8
11.0
11.0
9.0