15
INHOU 13.
buitengewone
Ont-
28—29
II.
V.
17
18-19
23
24—25
26—27
1
1
2
2
4
4
6
7
9
10
10
11
13
14
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
IX.
X.
XI.
XII.
XIII.
XIV.
No.
Beheer
Huishoudelijk beheer
Opening
Personeel
Toestand van gebouwen en inrichtingen
Keuringsdienst
Slachtingen
Stalling en voeding
Keuring van ingevoerd vleesch
Weging van vee en vleesch
Verhuringen
IJsfabricatie
Verschillende inkomsten
Overtredingen
Opmerkingen van Burgemeester en Wet
houders naar aanleiding van de rekening
van het Slachthuis
Bedrijfsrekening
Verlies en Winst
Balans
Verkorte inventaris
Verantwoording der 1
vangsten en Uitgaven
i
I.
III.
IV.
Bladzijde.
I.
II.
III.
Administratief
O veracht.
Verslag.
Hoofdstuk.