I
d
1
te
■2
0
hs
■j C (X
ll
i r
IM
h i»W
I
20
ell
l
s
Vs i
1.4264
1.4486
1.4200
1.0324
1.0322
1.0315
1.0282
1.0312
1.0320
1.0319
1.0315
1.0323
1.0322
1.0323
1.0317
83.8
83.3
81.4
72.9
80.7
82.7
82.5
81.4
83.5
83.3
83.5
82.0
75.6
48.0
116.6
80.7
114.2
57.1
77.2
111.5
13.2
46.8
87.8
1001
63.7
45.4
88.1
58.4
85 8
50.9
63.8
84.8
42.4
44.6
71.5
78.5
16.3
16.5
18 1
14.5
17.6
22.4
33.7
5.6
20 5
7.0
34.1
23.7
8.8
33.9
32.7
11.9
14.7
78.5
80.7
80.7
79.1
81.0
80.8
81.0
79.4
1.0323
1.0328
1.0321
1 0334
1.0331
1.0321
1.0318
1.0317
127.3
141.0
126.4
S
,B
2
S
s
o
35.5
41.1
44.1
42.6
g
'a
8
9
10
11
12
13
14
15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
42.7
36.7
42.7
3.1
5.3
1.3
1.3
1.3
4.2
2.9
1.4
5.8
5.2
3.2
1.3
i
UI 41 7 411
gf
70
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
NAAM DER SOORT.
No.
Onderzoek van Stroop.
27.5] 27.4
Blanke stroop
j Glucose stroop
Blanke stroop
Confiseurstroop
Blanke stroop
Kristalstroop
Likeurstroop
Blanke stroop
B
o
r.
•2
bo
o
750
Naast het onderzoek van aardappelstroop, heeft de dienst
zich evenals verleden jaar, bezig gehouden met een nadere
studie van de eigenschappen van gewone handelsstroop.
Enkele dezer strooponderzoekingen volgen hier in een tabel.
28
14
30
52
30
32
28
24
18
j 20
28
28
GD
i o
i
g.
2
go
7?r.l 7.1
71.0 28‘» 28.1
- 8.9|
4. jj
29.412M
l’.M
41.9! 42.0
40.5! 40-8
14.7 14
18.51
I c
79.1 7.1
128.1
143.9
128.2
43 1 129.7 131.8
138.0 140.9
130.1 131.3
121.6 122'
128.6
83.5
84.8
83.0
86.4
85.6
83.0
82.2
84.6 I
1.4235
1.4243
1.4141
1.4264
1.4254
1.4327
1.4218
I
L- O> 2
75*2 IXJ
1