15
INHOUD.
Ont-
27
28—33
IV.
V.
34—35
34—35
36-37
38—39
III.
IV.
V.
VI.
VII.
VIII.
1
1
1
3
4—10
10—12
13—15
16—17
18
20
20—22
22—23
Personeel
Toestand van gebouwen en inrichtingen.
Keuringsdienst
Slachtingen
Stalling en voeding
Ingevoerd vleesch, vet en afval
Weging van vee, vleesch en huiden
Verhuringen
LJsfabricatie
Verschillende inkomsten
Overtredingen
Opmerkingen van Burgemeester en Wet
houders naar aanleiding van de rekening
van het Slachthuis
Bedrijfsrekening
Verantwoording der buitengewone
vangsten en Uitgaven
Verlies en Winst
Balans
Beknopte inventaris
III.
I.
II.
IX.
X.
XI.
XII.
XIII.
Bladzijde
19
I.
II.
V erslag.
Hoofdstuk.
Beheer
Huishoudelijk beheer
Administratief
Overzicht.
No.