r*6
I TH H
TT
liK
Jh lii
20
lig
17
Aantal monsters: 11.
1.3425
1.3426
1.0314
1.0318
Reinheid: Voldoende.
3.10
3.25
nuari
bruari.
ui
?tember
tober
veniber
Gember
0
GO
vervloeid
20
vervloeid
220
40
45
1.3427
1.342G
1.3427
1.342G
1.3426
1.3426
1.3425
1.3421
1.3420
1.3424
1.3422
25
50
80
20
vervloeid
1.400
28.300
80
270
20
25
1.0322
1.0315
1.0314
1.0315
1.0318
1.0319
1.0309
1.0311
1.0299
8.42 5.12
8.41 5.11
8.48 5.08
2.80 8.49 5.12
8.57 5.03
8.35 5.09
3.05 8.37 4 92
2.90 8.04 4.81
1.0313 3.00 8.41 5.01
1.0311 I 2.85 8.34; 5.01J
2.96 8.41 5.03
2.96 8.50 4.94
2.97 8.53 I
P. C. Bakker, Scheveningsche veer.
Prijs: ’s Zomers 11 cent p.0.8 Liter.
’s Winters 12 p. 0.8
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
r)vw-Sf' nrisatletemP>'r(ffunrDe melk komt in eigenschappen
''u met hoog gepasteuriseerde melk.
2.75 8.58 5.09
2.80
2.90
3.20
7.8
7.2
7.6 I
6.0
6.4
6.2
6.2
6.5
i 6-6
middeld 19121 6.7 1.0313
“«Meld 19116.5
“iddeld 1910 6.6
Bacteriologisch onderzoek: Het aantal koloniën was, met
uitzondering van eenmaal n. 1. in de maand Juli, laag.
Net in de maand Juli genomen monster bleek oude ge-
pasteuriseerde melk te zijn, met een groot aantal sporen-
vonnende bacillen. De verkooper is gewaarschuwd. In geen
monsters werden micro-organ ismen aangetroften, welke
uij halfurige verhitting op 70° C. afstierven.
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
IA a s D.
2
lart.
iril
ui
li
vervloeid
U
S
25
ai
Aantal micro-organ is
men per ccm. na 7 dagen
op. wei- op bouillon-
gelatine. gelatine.
I £f
6.2
6.5