I M [Ti ld l •ïïk if Eg fêg* I Pit I I i !-■ 110 10 5.680 10 0 20 1.0318 1.0319 1.0307 0 2.040 6.6 7.0 1 7- 6.9 75 20 20 8 0 220 80 0 20 10 0 0 19 I i I I 6.6 1.3426 1.3426 1.3426 1.3425 1.3423 1.3424 1.3422 1.3424 1.3423 1.3426 A. Borsboom, Laan van N. O.-Indie 36a. Melkinrichting Aantal monsters: 11. Aantal monsters 12. ’s Winters 11 i maand. maand. gelat Ö.W O.4*! 3.05 8.55 5.07 r» c» m 4 nQ 1.1 3.00 8.67 5.14 .00 nr.' 3.15 8.48 5.00 1.3426 3.20 8.48 5.04 1 3424 2.60 8.24 1.0313 2.92 8.40 5.00 1.3424 Chemisch onderzoek: Melk van Reinheid: voldoende. Overeen Reinheid: Voldoende. 1.0310 1.0320 1.0326 1.0325 1.0318 1.0314 1.0318 op bouillon- I gelatine. VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET EN DRINKWAREN. 20 ai pril tail FPteniber Ptember ftober r’cmber wmber puber 1.0324 1.0314 1.0315 3.10 8.52 5.05 3.19 8.50 4.96 3.09 8.52 o e Prijs’s Zomers 10 cent p. 0.8 Liter. ’s Winters 11 ,0 8 6.8 7.8 6.8 6.2 I 6.0 6.4 6.5 6.0 7.2 6.6 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli September October November December December 3.30 8.75 4.91 3.45 8.78 5.07 2.75 8.39 4.98 8.28 4.94 3.05 8.14 j 5.05 2.80 8.28; 5.00 4.98 110 10 4.760 10 0 20 40 0 0 Gemiddeld 1912 Gemiddeld 1911 6.5 Gemiddeld 1910 6.4 Aantal micro-ora i men perccni.naïi op wei- lop bouj gelatine. gelat! 1.0325 1.0325 1.0314 1.0308 3.1 1.0300 1.0309 1.0309 -w.TOi 1.0313 2.90 8.39 5.06! I 1.0315 2.55 8.38| 5.02 1.0313 2.85 8.39| 5.011 i o 1 N middeld 1912 6.6 be tlesschen zijn niet voorzien van **3 geplombeerd, doch de plombe mist e dag van bereiding is dus niet aange Berkendael”, Loosduinen. 3.20 8.36 4.84 1.3422 3.00 8.57 5 00 1.3425 3.40 8.59 5.28 1.3428 3.10 8.72 5.18 1.3427 1.3426 1.3426 een etiket. Zij zijn een afdrukstempel. aangegeven. bacteriologisch onderzoek: Melk met een laag aantal micro- organismen. Micro-organismen, welke by halfurige verhitting °P 70° C. afstierven werden niet aangetoond. deugdelijke samenstelling- Bacteriologisch onderzoek: Het aantal koloniën dat zich ui deze melk op alcalische weigelatine resp. alcalische oouiflongelatine ontwikkelde, was regelmatig gering. Micro- organismen, welker culturen bij verwarming gedurende een half uur op 70° C. afstierven, kwamen niet voor. wo^dei7Z^^t/e^/,era<MMr; ,Deze melk lnoet beschouwd malen wnnri U?C™teuriseerd, behoudens een tweetal U ze zich als laag gepasteuriseerd deed kennen- Prys ’s zomers 12*/2 cent per Liter. ’s winters 13‘/2 18 20 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. 7.2 6.2 6.8 1.0323 7.4 I 7.6 6.8 7.0 1.0815 6.8 6.6 1 7.0 i 3.00 8.41 4.94) 1.3427 1.3428 2.7018.21 4.98 1.3424 3.45 8.73 5.16 1.3427 3.00 8.67 5.14 1.3426 i 3.00, 8.43 4.98 1.3424 l'astt urisatie-temperatuurDe melk komt in eigenschappen ---1 met hoog gepasteuriseerde melk. '""“sch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling. Aantal micro-orgauis- men per com. na 7 dagen op woi- gelatine.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1912 | | pagina 640