h
II
1
io
1
i
7
f
i
i s L
§4
i
afwezig.
1.0300
1.0265
1.0255
1.0289
1.0291
1.0282
1.0259
1.0251
1.0261
1.0279
1.0310
1.0262
1.0271
1.0270
1.0281
1.0184
1.0261
1.0241
1.0277
1.0279
1.0277
1.0252
1.0256
1.0263
1.0222
1.10
1.60
1.00
0.85
1.30
0.30
5.0
4.0
800 S.
800 S.
afwezig.
9.1
18.7
1250 S.
267 S.
afwezig.
2.30
0.40
0.70
4.46
3.13
30.90
40.50
15.10
23.20
1.10
35.10
8.15
18.40
4.00
2.30
3.90
7.0
16.0
3.0
8.3
6.7
3.78
0.77
I 0.82
i 1.04
2.03
S.
B.
64.5 j
34.4 i
28.4
14.8
66.3
38.9
57.0
39.7
46.2
22.9 I
29.0
30.6
12.7
11.8
8.6
5.0
I 1.05
3.56
4.20
3.20
3.3
4.3
5.0
3.8
3.3
5.3
4.6
0.53
0.44
2.3
3.5
3.5
4.5
3.0
3.0
6.6
3.8
5.3
3.5
40
30
22'/2
22'/2
24
1501
1503
1612
1666
1671
1861
1862
1955
2149
2200
2201
2380
2400
2403
2404
3776
3804
4468
868
869
870
1050
1178
1182 25
1327 25
39j I 6.40
25.2 I 0.73 j
0.40
2.7 j
I 4-117.0
I 4- 105.5
-
-
50
ONDERZ
Kunst-
Teer-
zoetstoffen. kleurstof.
b.
14.7
n
n
n
n
n
n
afwezig.
afwezig.
n
r>
n
5
4- (invertsuiker
I
z
aanwezig.
Prijs
per
pot.
0.61
0.43
aanwezig,
afwezig,
aanwezig,
afwezig.
uit
pola-
eaecha*
in proe. I
800 B.
1330 8.
66 S.
afwezig.
Specifieke
draaiing van
het ge-
inverteerde
extract.
S.G.
oplossing
1 10
bij 15°C.
n
te
lli.
tabel JuckenackPastemack.
0.7
36.2
26.5
68.5
53.5
55.2
12.3
i I
Salicylzuur.
Benzoëzuur.
S risatif
linproc.i
77.6 2.20
68.4 1.50
65.9
74.7
75.2
72.9
67.0
64.9
67.5
72.1
80.2
67.7
70.1
69.8
72.6
47.5
67.5
62.3
71.6
72.1
71.6
65.1
66.2
68.0
54.0
I afwezig.
Conser-
veer-
Isiai gj middelen
in mg.
j per K.G.
27>/2
25
22
30
30
42'/2
45
47'/2
45
45
50
50
50
45
45
45
30
50
2.20
1.18
0.75
0.98
64.5
64.3
67.7
29.1
63.0
10.30
0.46
259
1.60
3.00
0.97
1.27
3.73
a.
b.
2.75
0.50
1.30
1.40
0.84
1.30
3.50
2.40
0
3.26
3.26
31.60
41.70
15.00
25.20
2.08
36.40
8.05
18.45
4.05
2.35
I 4.70
te
saccharose
saccharose uit polarisatie
s
i 12.2
6.7 0.32
23.8 0.41
10.1 0.33
13.2 0.36
11.1 j 0.72
11 4 0.36
23.2
11.5
12.1
14.2
18.2
14.4
16.1
I uit re-
I duet ie
in
proe.
a
20 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
afwezig.
aanwezig,
aanwezig,
aanwezig.
afwezig.
aanwezig,
aanwezig,
aanwezig.
afwezig.
aanwezig.
afwezig.
9.1 0.47
8.1 0.45
0.55
0.73
12.3 I 0.55
18.7 0.51
13.9 0.40
8.6 0.42
0.53
5.0
15.3
0.3
8.2
5.7
6.6
i 12.5 I
11.0
5.4
I Asch
in
proe. Ié ~j
S'
•s
Saccharose.
4- 123.1
92.6
4- 117.8
4- 106.3
4-120.4
-4 102.8
4- 98.7
4- 107.5
4- 112.2
4- 118.5
18.7
20.5
18.6
-I- 5.8
20.4
24.3
21.7
33.3 j
29.2
19.8
28.0
27.3
65.9
51
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. 20
i JAM.