I I
62
fc>
4
I A.
12.99 j
9.70 J
F bier.
I
I 2.0
I
verslag
ONDERZI
Nom-
Asch
SOOR T.
nier.
0.7
i A.
1
5.11
1.27
61.1
0.54
3
0.7
023
2
4.06
2.0
0.93
58.6
0.50-
9.0
3
0.15
5.64
1.74
4
0.5
0.19
4.73
2.0
1.94
50.5
s
C.
1.0
5
0.16
3.90
1.9
1.45
57.8
0.58
C.
5 0
0.14
6
4.08
1.2
1.65
54.9
0.63
D.
1.0
0.14
7
1.78
10.00
0.30
D.
0.5
8
0.40
E.
0.4
0.20
9
56.4
0.58
1.0122
E.
0.6
0.18
10
1.7
1.73
9.14
53.6
0.53
2.0
4.11
0.14
F.
11
1.8
1.34
59.9
0.63
6.0
F.
0.18
12
1.5
1.84
52.1
0.47
G.
1.0
13
0.23
1.16
63.3
0.31
5.0
G.
0.17
14
1.84
11.88
52.1
0.36
0.3
0.21
H.
15
2.7
1.34
10.17
59.9
5.0
H.
0.15
16
2.0
11.98
57.1
0.63
0.4
J.
17
0.23
2.2
0.51
10.0
J.
0.14
18
1.7
0.53
1.5
0.17
K.
19
2.5
9.60
60.2
0.30
25.0
0.12
K.
20
1.5
9.70
58.0
0.35
10.0
L.
0.14
21
1.9
53.3
0.52
1.5
0.18
M.
22
1.7
1.87
51.7
0.35
0.15
2.1
Pilsner
I Licht
Donker gerste
Licht
Lager
Gerste
Extra lager
Gerste
1.0131
1.0132
1.50
1.03
1.93
8.38
10.23
10.10
10.98
0.48
0.49
1.26
1.57
13.55
10.95
4.78
5.30
4.83
4.29
10.15
12.32
10.64
1.32
1.45
1.43
57.6
50.9
ding I
E A.
Zuur
graad
in cm’.
N. op
100
em’.
Lager
Dubbel gerste
Extra lager
Dubbel gerste
Donker lager.
Lager
Lager
Dubbel gerste
Lager
Gerste
1.0127
1.0106
1.0162
1.0136
I 1.0103
1.0114
I 1.0136
Lager
Dubbel gerste
I Lager gerste
Pilsner
I 1.0102
1.0173
i 1.0099
1.0176
1.0104
1.0158
1.0126
1.0163
1.0096
1.0108
1.0104 J
1.0144
5.22
4.34
5.48
3.85
4.13
3.95
Im-
i in
cm’.
52.8 j
61.3 I
«.00
I 3.95
5.79
1 4 13
5.01
B-
B.
1.5
1.8
i 1.6
11.91
9.48
9.16
8.94
IN gehalte I
uitge-
I drukt in grammen
jprocenten
van per
'StamwortJ 100 em’ i
I 1.6
0.13 1
Extract
indirect
'Win- J
disch) gr.
in 100 j
ecm. E.
Fa-
I briek.
Verhon- Extract I
ding f8t«nwortl erg’8'
in pro- J tin^’
leesten St. graad.
2.5
63
mmekst vx, ra DmlTOMD( 2o
Kleur vanl
50 cm’.
bier, uit- S. G. bier
gedrukt j
in em’. il5’C=S. ïo11
I N- pró
lodium.
53.4
20 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.