I I 62 fc> 4 I A. 12.99 j 9.70 J F bier. I I 2.0 I verslag ONDERZI Nom- Asch SOOR T. nier. 0.7 i A. 1 5.11 1.27 61.1 0.54 3 0.7 023 2 4.06 2.0 0.93 58.6 0.50- 9.0 3 0.15 5.64 1.74 4 0.5 0.19 4.73 2.0 1.94 50.5 s C. 1.0 5 0.16 3.90 1.9 1.45 57.8 0.58 C. 5 0 0.14 6 4.08 1.2 1.65 54.9 0.63 D. 1.0 0.14 7 1.78 10.00 0.30 D. 0.5 8 0.40 E. 0.4 0.20 9 56.4 0.58 1.0122 E. 0.6 0.18 10 1.7 1.73 9.14 53.6 0.53 2.0 4.11 0.14 F. 11 1.8 1.34 59.9 0.63 6.0 F. 0.18 12 1.5 1.84 52.1 0.47 G. 1.0 13 0.23 1.16 63.3 0.31 5.0 G. 0.17 14 1.84 11.88 52.1 0.36 0.3 0.21 H. 15 2.7 1.34 10.17 59.9 5.0 H. 0.15 16 2.0 11.98 57.1 0.63 0.4 J. 17 0.23 2.2 0.51 10.0 J. 0.14 18 1.7 0.53 1.5 0.17 K. 19 2.5 9.60 60.2 0.30 25.0 0.12 K. 20 1.5 9.70 58.0 0.35 10.0 L. 0.14 21 1.9 53.3 0.52 1.5 0.18 M. 22 1.7 1.87 51.7 0.35 0.15 2.1 Pilsner I Licht Donker gerste Licht Lager Gerste Extra lager Gerste 1.0131 1.0132 1.50 1.03 1.93 8.38 10.23 10.10 10.98 0.48 0.49 1.26 1.57 13.55 10.95 4.78 5.30 4.83 4.29 10.15 12.32 10.64 1.32 1.45 1.43 57.6 50.9 ding I E A. Zuur graad in cm’. N. op 100 em’. Lager Dubbel gerste Extra lager Dubbel gerste Donker lager. Lager Lager Dubbel gerste Lager Gerste 1.0127 1.0106 1.0162 1.0136 I 1.0103 1.0114 I 1.0136 Lager Dubbel gerste I Lager gerste Pilsner I 1.0102 1.0173 i 1.0099 1.0176 1.0104 1.0158 1.0126 1.0163 1.0096 1.0108 1.0104 J 1.0144 5.22 4.34 5.48 3.85 4.13 3.95 Im- i in cm’. 52.8 j 61.3 I «.00 I 3.95 5.79 1 4 13 5.01 B- B. 1.5 1.8 i 1.6 11.91 9.48 9.16 8.94 IN gehalte I uitge- I drukt in grammen jprocenten van per 'StamwortJ 100 em’ i I 1.6 0.13 1 Extract indirect 'Win- J disch) gr. in 100 j ecm. E. Fa- I briek. Verhon- Extract I ding f8t«nwortl erg’8' in pro- J tin^’ leesten St. graad. 2.5 63 mmekst vx, ra DmlTOMD( 2o Kleur vanl 50 cm’. bier, uit- S. G. bier gedrukt j in em’. il5’C=S. ïo11 I N- pró lodium. 53.4 20 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1912 | | pagina 675