1i
20
1111 ê-"-
23
d S.8 j |«sd
- I f-fESp
3.40 8.53 5.12
Maximum
7.4
1.3427
1.0321
4030
Minimum
20
1.3423
Gemiddeld 1913
6.7
1.0314
2.94
1.3425
Gemiddeld 1912
6.8
1.0316
1.3425
Gemiddeld 1911
1.3425
Gemiddeld 1910
1.0310
2.77 8.34
ReinheidsgraadVoldoende.
2.95 8.46 5.05
3.04 8.33 4.86
Pasteurisatie-temperatuurDe melk deed zich regelmatig
kennen als hoog gepasteuriseerde melk.
Bacteriologisch onderzoek: Op de bouillon agar-platen was
het maximum aantal bacteriën 2960, het minimum 900.
Micro-organismen, wier culturen by halfurige verhitting op
70° C. afsterven, kwamen nimmer voor.
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
Het gemiddeld vetgehalte der melk is in de laatste 4 jaren
slechts eenmaal even hooger geweest dan 3.00%.
Aantal monsters: 11.
Inhoud der desch: 0.8 Liter.
4. Haagsche Melkinrichting
Zuid-Binnensingel 13.
Prys ’szomers: 10 cent.
’s winters: 11
1.0303 2.60 8.15 4.91
6.2 1.0310
8.41 5.01
•f
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
6040
0
6.6
op bouillon’
gelatine.
d
j©
•d
g
K
6.0
Aantal micro-organis-
men per ccm. na 7 dagen
op wei- I
gelatine. I