I'
OB
ff
♦L H
20
F
i
^3
•24
3.30 8.77
1.3428
4640
Maximum
1.0329
5.24
920
6.8
Minimum
1.0309
2.65 8.28
4.90
1.3425
1912
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
ReinheidsgraadVoldoende.
Pasteurlsatie-temperatuurOp grond van de uitkomsten
der serumproeven en de eigenschappen der enzymreacties
is de melk te beschouwen als een product, dat verkregen
wordt door pasteurisatie by 72 74° C.
Bacteriologisch onderzoek: Het aantal bacteriën was regel
matig laag;‘op de agarplaten was het hoogste aantal 560
koloniën per cm3. Noch coli-bacteriën, noch andere micro-
organismen, welker culturen bij halfurige verhitting op 70° C.
afsterven, werden op de plaatculturen aangetroffen.
Aantal monsters: 9.
Inhoud der flesch: 1 Liter.
5. Coöperatieve Verbruiksvereeniging „de Hoop”,
Noord* West-Buitensingel.
Prys ’s zomers: 12 cent.
’s winters: 13
1.0318 2.94 8.52 5.06 1.342(5
Dit bedryf is in 1913 aangevangen.
5.2
g
N
Gemiddeld 1913 6.1
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
0
O
op bouillon -
gelatine.
d
5
d
cc
go
Aantal micro-organis-
men per ccm. na 7 dagen
op wei-
gelatine