lij 20 25 Maximum 1.3428 7210 4020 Minimum 5.8 200 1.0303 5.01 1.3424 40 Gemiddeld 1913 6.5 1.0319 1.3426 Gemiddeld 1912 1.0321 3.05 8.58 1.3426 Gemiddeld 1911 6.5 1.3424 1.0317 3.10 8.60 5.02 6.5 Gemiddeld 1910 1.0318 3.03 8.54 Chemisch onderzoekMelk van deugdelijke samenstelling. ReinheidsgraadVoldoende. Bacteriologisch onderzoek: Blijkens de uitkomsten van het onderzoek voldeed de melk aan de eischen van goed ge pasteuriseerde melk. Op de agarplaten schommelde het aantal kolonies tussehen 80—4320. Micro-organismen wier culturen by halfurige verhitting op 70° C. afstierven, konden niet uit de melk worden geïsoleerd. Aantal monsters: 15. Inhoud der flesch: 0.95 Liter. Pasteurisatie-temperatuurDe melk kan als hoog gepasteu riseerde melk worden gequaliticeerd. 6. Melkinrichting „De Landbouw” Gedempte Burgwal 1618. Prijs ’s zomers12 cent, ’s winters: 13 3.13 8.54 5.10 >2 Jï 2-tnS 3.85 8.78 5.27 2.80' 8.31 7.2 1.0328 hl I VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. n 6.6 op bouillon gelatine. j N O 5 6 <n 5.14 Aantal micro-organls- men per com. na 7 dagen op wei- gelatine. &mEö Sê i

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1913 | | pagina 701