4 tl
t»
h I
i l
I
20
6.3
7.0 i
29
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
gelatine.
Maximum
1.0324
240
200
5.8
Minimum
O
O
Gemiddeld 1913
1.0323
3.15 8.43 5.04
1.3425
Gemiddeld 1912
0.8
1.0315
3.06 8.45 5.03
1.3425
6.7
Gemiddeld 1911
1.0310
1.3424
6.7
1.0318
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
ReinheidsgraadVoldoende.
Bacteriologisch onderzoek: liet aantal micro-organismen op
de bouillon-agarplaten was eveneens gering n.l. 20540. In
geen monster werden micro-organismen aangetroffen, niet
bestand tegen halfürige verhitting op 70° C. De pasteurisatie
was dus voldoende.
Pasteurisatie-temperatuurDe melk deed zich regelmatig
kennen als hoog gepasteuriseerd.
Aantal monsters: 10.
Inhoud der flesch: 0.8 Liter.
10. Melkinrichting Th. J. Vollebregt,
Korte Hoogstraat 4, 5, 7a.
Aantal micro-organis
men per ccm. na 7 dagen
2.93 8.37 4.86
3.12 8.56
Prys ’szomers: 11 cent.
’s winters: 11
op wei- op bouillon
gelatine. i
N
3.50| 8.75 5.24 1.3427
4.66 1.3424
1.0293 2.80: 7.89
Gemiddeld 1910