I
I
0 N I) E R z 0 E
A N II 0 N I
2.9
kleurloos
71.4
0.7
82.35
Bloemenhoning
bruin
8.0
Gegarandeerd zuivere
6076
negatief negatief negatief 0.18
rose
1.1163 81.65
1.9
honing
1.3
rose
negatief
79.2
1.1125
0.7
14.2
blauw
6.8
negatief negatief negatief 0.17
kleurloos
Honing.
blauw I
'leurloos
negatief negatief
troebel
Natuurhonig
I bruin
I blauw
negatief negatief negatief 0.28
77.75 I
71.3
2.9
Tafel honig
bruin
5.3
negatief negatief negatief) 0.12
Gegarandeerd zuivere
bijenhoning
negatief negatief 0.06
Gewaarborgd zuivere
bijenhoning
negatief negatief negatief 0.10 j
78.95 i
Gegarandeerd zuivere
1.1104
I 69.2 j
i
negatief negatief negatief 0.13
Invert-
suiker
graad
58
20 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Kunstmatig
Zuur-
Phos-
Dextrinen.
Ex-
invertsuiker.
asch
Suiker
en.3 N
tract
mg. P Ot
in
SOORT.
Diastase.
vrij
op
Win-
per
op
Reactie
pCt.
100
extract.
Fiehe
100 gr.
disch.
gram.
honig.
18.6
1.1162
1.4
24.2
6002
I 18.4
71.0
3.3
1.1
10.9
blauw
7.3
6143
18.7
2.2
70.2
20.7
3.6
1.0
1.1124
1.45
56.0
6149
5.4
6166
18.'
fleurloos
2.8
1.9
77.65
1.1101
blauw
1.12
12.3
7.6
0.6
2.4
77.65
1.1109
0 45 I
5.0
11.9
6184
7.8
6276
0.4
69.8 I
2.1
tafelhoning
1.25
34.2
7.5
1.1
1.4
1.1101
6673
27.1
77.75
100 gr.
j honig. I
59
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. 20
Alcaliteit
I phaatrest
uit
reduc- I
tie
vóór I
inver- I
sle in
pCt. I
Riet
suiker
uit
reduc
tie
in
pCt.
Asch
j cm.3 N
Specifiek!
draaiing
van het
geinver
teerde
extract
in boog
graden.
j —30.0
- l"Wtuih1Os
- H'W'üi' os
Reactie I
Reactie Reactie
I Brown,
na 1 uur.
I
67.2
69.9
S. G. i
1 deel I
2
deelen j
H2O
hij
15® C.
Fiehe. Beekman.