r
20
2.6
zaden
4.3
5.1
6.5
Gedroogde
vruchten
6.8
5.6
en zaden
15.1
5.0
4.8
90
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
TABEL A.
Artikel.
1908
1909
7.3
Volle melk
8.0
4.2
8.3
9.4
Tapte melk
1.5
4.1
6.0
8.2
2.4
Karnemelk
9.8
4.8
57.2
32.5
14.7
Kaas
5.5
3.2
2.9
4.9
6.1
24.1
Meel, grutten e. d.
1.7
2.8
6.8
3.6
2.4
4.1
Cacao en chocolade
6.6
5.0
21.4
14.8
5.0
11.1
Koffie, thee en koffie-
4.2
15.1
1.5
4.0
1.3
surrogaten
Specerijen
16.5
3.0
5.7
4.1
3.1
2.3
Oliën
5.4
13.6
0.8
0
Spijs vetten
15.0
5 1
3.2
0.9
7.0
Snoepgoed
17.7
5.3
4.0
2.3
21.9
9.0
2.6
1.6
10.0
1.3
1.0
10.5
Jam
Aantal afgekeurde voedingsmiddelen in procenten
van liet aantal gekeurde.
10.6
I
Vruchtensappen. j 9.2
I
21.2
in Febr.
1908
I ruim
50
9.5
1912 1913
10.3
15.8
Versche vruchten en
8.4
1910 1911 I