r 20 2.6 zaden 4.3 5.1 6.5 Gedroogde vruchten 6.8 5.6 en zaden 15.1 5.0 4.8 90 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. TABEL A. Artikel. 1908 1909 7.3 Volle melk 8.0 4.2 8.3 9.4 Tapte melk 1.5 4.1 6.0 8.2 2.4 Karnemelk 9.8 4.8 57.2 32.5 14.7 Kaas 5.5 3.2 2.9 4.9 6.1 24.1 Meel, grutten e. d. 1.7 2.8 6.8 3.6 2.4 4.1 Cacao en chocolade 6.6 5.0 21.4 14.8 5.0 11.1 Koffie, thee en koffie- 4.2 15.1 1.5 4.0 1.3 surrogaten Specerijen 16.5 3.0 5.7 4.1 3.1 2.3 Oliën 5.4 13.6 0.8 0 Spijs vetten 15.0 5 1 3.2 0.9 7.0 Snoepgoed 17.7 5.3 4.0 2.3 21.9 9.0 2.6 1.6 10.0 1.3 1.0 10.5 Jam Aantal afgekeurde voedingsmiddelen in procenten van liet aantal gekeurde. 10.6 I Vruchtensappen. j 9.2 I 21.2 in Febr. 1908 I ruim 50 9.5 1912 1913 10.3 15.8 Versche vruchten en 8.4 1910 1911 I

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1913 | | pagina 757