20 7.2 I 91 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. TABEL B. Artikel. 1913 1908 1909 i 1912 1910 1911 Volle melk 8.3 9.4 8.0 4.2 Tapte melk 3.1 8.2 1.5 Karnemelk 32.5 4.8 14.7 Kaas 24.1 14.2 7.4 5.1 5.4 Meel, grutten e. d. 17.5 i 8.2 4.4 5.3 Cacao en chocolade 5.2 33.3 39.4 7.2 6.0 22.2 6.9 I 4.0 6.5 8.8 12.7 10.7 7.1 22.7 vruchten 14.9 14.8 11.2 Specerijen 40.0 3.6 3.0 4.1 4.0 Oliën 11.2 0 5.7 14.1 6.9 38.8 Spysvetten. 13.7 23.1 11.6 15.2 6.5 Snoepgoed. 24.5 25.2 27.2 11.0 7.5 6.5 38.4 Jam Vruchtensappen. 16.5 8.1 12.4 3.3 1.3 2.0 7.3 Tabel B. geeft het aantal ondeugdelijke waren aan in pro centen van het aantal gekeurde waren. Versche vruchten en zaden Gedroogde en zaden Aantal ondeugdelftke waren in procenten van het aantal gekeurde waren. 14.1 3.0 j 57.2 5.4 9.8 21.2 iin Febr. 1908 i ruim 50 i 20.8 12.0 7.4 13.6 4.1 2.6 24.7 12.9 Koffie, thee en koffie- t surrogaten

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1913 | | pagina 758