20
7.2 I
91
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
TABEL B.
Artikel.
1913
1908
1909 i
1912
1910
1911
Volle melk
8.3
9.4
8.0
4.2
Tapte melk
3.1
8.2
1.5
Karnemelk
32.5
4.8
14.7
Kaas
24.1
14.2
7.4
5.1
5.4
Meel, grutten e. d.
17.5 i
8.2
4.4
5.3
Cacao en chocolade
5.2
33.3
39.4
7.2
6.0
22.2
6.9 I
4.0
6.5
8.8
12.7
10.7
7.1
22.7
vruchten
14.9
14.8
11.2
Specerijen
40.0
3.6
3.0
4.1
4.0
Oliën
11.2
0
5.7
14.1
6.9
38.8
Spysvetten.
13.7
23.1
11.6
15.2
6.5
Snoepgoed.
24.5
25.2
27.2
11.0
7.5
6.5
38.4
Jam
Vruchtensappen.
16.5
8.1
12.4
3.3
1.3
2.0
7.3
Tabel B. geeft het aantal ondeugdelijke waren aan in pro
centen van het aantal gekeurde waren.
Versche vruchten en
zaden
Gedroogde
en zaden
Aantal ondeugdelftke waren in procenten van het
aantal gekeurde waren.
14.1
3.0 j
57.2
5.4
9.8
21.2
iin Febr.
1908 i
ruim
50 i
20.8 12.0
7.4
13.6
4.1
2.6
24.7 12.9
Koffie, thee en koffie- t
surrogaten