20
13
Melkinrichting P. C. Bakker. Scheveniugsche veer.
1.
Inhoud der flessehen: 0,8 Liter.
8.65
5.03
800
3000
2.70
1.0308
8.24
4.75
360
1.0316
8.44
4.91
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
Leucocy tensedimentDe normale samenstelling.
ReinheidfgrattdVrij voldoende.
3.07
Prijs: 1 Januari1 April 12 cent.
1 April1 October 12 cent.
1 October1 December 14 cent.
7500
Bacteriologisch onderzoek: Blijkens de verkregen uitkom
sten van het bacteriologisch onderzoek was het aantal micro-
organismen gering. Noch coli-bacteriën, noch micro-orga-
nismen, waarvan de culturen by halfurige verhitting op
70° C. afsterven, werden aangetroffen.
Maximum 7.9
Minimum 6.6
1.0325 3.80
Gemiddeld
1915 7.2
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Draai-
Zuur-
S. G.
Vet
graad.
15» C.
pCt.
50
60
op wei-
gelatine.
bouillon-
agar.
Aantal micro-organismen
per c.m3 na 7 dagen
Vetvrije
droogrest ïngsver-
pCt mogen.
bouillon-
gelatine.