r
20
20
Inhoud der flesschen0.8 Liter.
8.07 i
Maximum i
7.2
1.0324
3.20
5.12
7500
Minimum
1.0312
3.00
6.1
4.89
50
175
6.7
8.55
5.02
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
LeucoeytensedimentVan normale samenstelling.
ReinheidsgraadVoldoende.
i
1.0318 3.07
welker culturen by halfurige verhitting op 70° C. afsterven,
werden niet aangetoond.
8. Melkinrichting ..Systeem Pasteur”,
Lange Beestenmarkt 9.
Prys: 1 Januari—1 April 11 cent.
1 April—1 October 11 cent.
1 October—31 December 13 cent.
Gemiddeld
1915
100
32500 36500
8.40
Bacteriologisch onderzoek: Het aantal micro-organismen
kon in enkele der onderzochte monsters niet als laag wor
den beschouwd. Colibacterien of andere micro-organismen
VEASLAG KEVK1NGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Draai-
Zuur-
S. G.
Vet
graad, i
pCt.
mogen.
I op
i bouillon
15° C.
op wei-
gelatine, gelatine.
j Vetvrije j
idroogrest ingsver-
pCt.
Aantal micro organismen
per can*. na 7 dagen.
bouiöon
agar.
i.