I
20
21
9. Melkinrichting ..Rynland'’, Charlotte de Bourbonplein 29.
Inhoud der flesschen: 0.8 Liter.
Maximmn
7.2
5.07
1.0325
3.25
8.74
6750
6820
50 I
Minimum
2.60 7.99
1.0299
4.74
1000
400
1.0317 I
6.9
293
8.49
4.98
LeucocgtensedimentVan normale samenstelling.
HeinheidsgraadVrij voldoende.
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
Een enkele maal was het vetgehalte vry laag.
Bacteriologisch onderzoek: Het aantal micro-organismen
in de onderzochte monsters was laag. Uit geen der plaat-
cul turen waren micro-organismen te isoleeren, niet bestand
tegen halfurige verhitting op 70° C.
Prys: 1 Januari1 April 11 cent.
1 April—1 October 11 cent.
1 October—31 December 13 cent.
Gemiddeld
1915
2000
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Zuur-
S. G.
Vet
graa d
15° C.
pCt.
pCt
op wei-
6.6
op
1 bouillon-
agar.
Vetvrije Draai-
■•droogrest ingsver-
mogen. I op wei-
i gelatine.
Aantal micro-organismen
per c.m3. na 7 dagen
bouillon-
gelatine.