I 20 21 9. Melkinrichting ..Rynland'’, Charlotte de Bourbonplein 29. Inhoud der flesschen: 0.8 Liter. Maximmn 7.2 5.07 1.0325 3.25 8.74 6750 6820 50 I Minimum 2.60 7.99 1.0299 4.74 1000 400 1.0317 I 6.9 293 8.49 4.98 LeucocgtensedimentVan normale samenstelling. HeinheidsgraadVrij voldoende. Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling. Een enkele maal was het vetgehalte vry laag. Bacteriologisch onderzoek: Het aantal micro-organismen in de onderzochte monsters was laag. Uit geen der plaat- cul turen waren micro-organismen te isoleeren, niet bestand tegen halfurige verhitting op 70° C. Prys: 1 Januari1 April 11 cent. 1 April—1 October 11 cent. 1 October—31 December 13 cent. Gemiddeld 1915 2000 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. Zuur- S. G. Vet graa d 15° C. pCt. pCt op wei- 6.6 op 1 bouillon- agar. Vetvrije Draai- ■•droogrest ingsver- mogen. I op wei- i gelatine. Aantal micro-organismen per c.m3. na 7 dagen bouillon- gelatine.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1915 | | pagina 771