20
48
IV. Controle onderzoekingen.
Aschbepaling in brood.
1.
Chloorbepaling in brood.
Chloorbepaling in keukenzouthoudende voedingsmid-
De Directeur,
Dr. J. D. FILIPPO.
8. Onderzoek omtrent de samenstelling van taptemelkbrood
en van waterbrood.
Omtrent de onder 1, 2 en 3 genoemde onderwerpen zyn
verhandelingen verschenen in het Chemisch Weekblad.
9. Invloed van de toevoeging van ammoniak op het
soortelyk gewicht van karnemelk by de indirecte droogrest
bepaling.
7. Onderzoekingen omtrent de samenstelling van melk
brood en waterbrood beide uit dezelfde tarwebloem bereid.
4. Onderzoekingen omtrent het watergehalte van op ver
schillende wyze bereid witbrood en bruinbrood.
6. Onderzoek omtrent de eigenschappen van tarwevet by
droging aan de lucht en in vacuo.
5. Onderzoekingen omtrent de eigenschappen van ver
schillende soorten tarwebloem.
VERSLAG KEURINGSDIENST VAX EET- EN DRINKWAREN.
2.
V1*
3. i
delen.