MM 38 ■1 INHOUD: A. H. 3. 26 4. 26 5. 15 15 1 1 5 6 9 6. 7. 8. 27 29 30 1. 2. 3. 4. 12 12 13 14 31 32 33 36 36 36 38 40 Verslag van de Com missie Oprichting en beheer van de Centrale Keuken Productie en prijs van het voedsel Organisatie van den dienst Verkoop Verslag van den Directeur 1. Personeel 2. Toestand van de gebouwen 3. Bereiden en distribueeren van voedsel 1). Financieel Verslag I. Bedrijfsrekening II. Specificatie der bedrijfsrekening. III. Verlies en winst IV. Exploitatierekening V. Distributierekening VI. Balans per 31 December 1917 VII. Beknopte inventaris per 31 December 1917 (/.Statistisch verslag L Verkoop ..Bereid Voedsel" 2. Overzicht van de verstrekte menu’s, met ver melding van het voor elk menu verkochte aantal porties, alsmede van den kostprijs per portie, uitsluitend aan voedingsmiddelen 16 Gemiddelde verkoop per dag van elk menu af zonderlijk Overzicht van den verkoop „Bereid Voedsel” in de distributielokalen, na De gemiddelde verkoop per dag in elk distri butielokaal Verkoop „Spoeling” en „Afval” Verkoop „Warm water” Graphische voorstelling, na

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 691