16» 16 23 VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN. Ont- Menu’s. porties. f (gemiddeld). 0,14 45 501 f 4 550,10 f 16 40" 'f 1 640,70 f2 278,95 5 (gemiddeld). 0,139 Aantal verkochte Bedrag, vangen bedrag, i 2. OVERZICHT van de verstrekte menu’s, niet vermelding van het voor elk menu verkochte aantal porties, alsmede van den kostprijs per portie, uitsluitend aan voedingsmiddelen. Verstrekt op: Aardappelen met appelen en vleeseh of vet. Aardappelen met andfjvie en vleeseh. Zie menu „Have: mout.” 4 verkoop- dagen. 0,125 0,135 0,15 0,149 620,14® 588,04® 551,50 519,26® 352.80 f 202,— I 206.80 j 206,50 247.80 275,70 j 412.80 j 357,60 368,30 375,60 496,50 547,30 500,40 I 0,099 0,167 0,164 0,16 0,158 0,174 0,139 0,149 0,154 0,139 0,127 0,128 0,134 13 verkoop- dagen. 3 528 I 2 020 2 068 2 065 2 478 2 757 4 128 3 576 3 683 3 756 4 965 f 5 473 5 004 f6 443,17® f j 16 Nov. 22 29 28 Dec. 352,34 if 337.84 340,20® j 330,44 391,99®' 480.58 573,81®, 536,33® 569,28® 524,95 1 630,65® I 703,49® 671,24 1 Kostprijs per portie, - tAanteekeningen uitsluitend aan voedingsmiddelen. 4 948 f 494,80 4 346 434,60 3 638 363,80 3 475 347,50 28 Juni 14 Juli i 4 Aug. n. 16 13 Sept. 9 Oet. 16 r 23 30 6 Nov. 13

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 707