16»
16
23
VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN.
Ont-
Menu’s.
porties.
f
(gemiddeld).
0,14
45 501
f 4 550,10
f
16 40" 'f 1 640,70 f2 278,95 5
(gemiddeld).
0,139
Aantal
verkochte
Bedrag,
vangen
bedrag, i
2. OVERZICHT van de verstrekte menu’s, niet vermelding van het
voor elk menu verkochte aantal porties, alsmede van den
kostprijs per portie, uitsluitend aan voedingsmiddelen.
Verstrekt
op:
Aardappelen
met appelen en
vleeseh of vet.
Aardappelen
met andfjvie en
vleeseh.
Zie menu „Have:
mout.”
4
verkoop-
dagen.
0,125
0,135
0,15
0,149
620,14®
588,04®
551,50
519,26®
352.80 f
202,— I
206.80 j
206,50
247.80
275,70 j
412.80 j
357,60
368,30
375,60
496,50
547,30
500,40 I
0,099
0,167
0,164
0,16
0,158
0,174
0,139
0,149
0,154
0,139
0,127
0,128
0,134
13
verkoop-
dagen.
3 528 I
2 020
2 068
2 065
2 478
2 757
4 128
3 576
3 683
3 756
4 965 f
5 473
5 004
f6 443,17® f
j 16 Nov.
22
29
28 Dec.
352,34 if
337.84
340,20® j
330,44
391,99®'
480.58
573,81®,
536,33®
569,28®
524,95 1
630,65® I
703,49®
671,24
1
Kostprijs
per portie,
- tAanteekeningen
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
4 948 f 494,80
4 346 434,60
3 638 363,80
3 475 347,50
28 Juni
14 Juli
i 4 Aug.
n.
16
13 Sept.
9 Oet.
16 r
23
30
6 Nov.
13