16» i I 1 f 312,34» f I. l 18 VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN» Bedrag, Menu’s. op: 2 745 f 0,113 I 274,50 f 312,34» f 0,113 2 742 f 274,50 (gemiddeld). 0,119 (gemiddeld). f 847,10 f 996,60» f 8471 0,116 (gemiddeld). 2 060 0,244 Aardappelen, spinazie en vleesch. Aardappelen (versehe) spersie- boonen en vleesch. Aardappelen met roode kool en vleeseh. Aardappelen, spersieboonen, bruine boonen en vet Aardappelen, raapstelen en piantenvet. 24 Juli 26 28 346 f 1 125 589 0,117 0,121 0,108 0,097 0,144 Zie menu (erwten en vleesch i. Zie menu spinazie Zie menu spinazie. 3 verkoop- dagen. 77,22 If 269,58’ i 160,38» 308,92 461,87 0,158 0,133 0,129 0,147 0,153 0,124 1 verkoop- dag. f 497,89» f 535,09 2 089 |f 3 172 3210 3 verkoop- dagen. Trans- porteeren 34,60 f 112,50 58,90 0,223 0,239 0,272 206,— f 507,19 f f 558,50 325,52 255,02» 262,- 345,59’ Kostprijs per portie,^ -(Aanteekeningen. uitsluitend aan voedingsmiddelen. I 26 Mei 24 Mei 31 7 Juni 14 19 3 Juli Aantal Ont- Verstrekt (verkochte j vangen porties. bedrag. 208,90 f 226,81» f 317,20 321,— r 3 691 f 4 172, 2 506 1 728 i 1 712 2 771 i 16 580 f 1 658,00 f2 331,10» I 369,10 f 584,46» if 417,20 250,60 172,80 171,20 277,10 4 226 f 4 408 422,60 440,80 8 634 f 863,40 f 1 032,98» f I 4 Dec. 12 2 verkoop- dagen. 22 Mei 1 2 Juni 30 Aug.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 709