16»
i
I 1
f 312,34» f
I.
l
18
VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN»
Bedrag,
Menu’s.
op:
2 745 f
0,113 I
274,50
f 312,34» f
0,113
2 742
f
274,50
(gemiddeld).
0,119
(gemiddeld).
f 847,10 f 996,60» f
8471
0,116
(gemiddeld).
2 060
0,244
Aardappelen,
spinazie en vleesch.
Aardappelen
(versehe) spersie-
boonen en vleesch.
Aardappelen
met roode kool
en vleeseh.
Aardappelen,
spersieboonen,
bruine boonen
en vet
Aardappelen,
raapstelen en
piantenvet.
24 Juli
26
28
346 f
1 125
589
0,117
0,121
0,108
0,097
0,144
Zie menu (erwten
en vleesch i.
Zie menu spinazie
Zie menu spinazie.
3
verkoop-
dagen.
77,22 If
269,58’ i
160,38»
308,92
461,87
0,158
0,133
0,129
0,147
0,153
0,124
1
verkoop-
dag.
f 497,89» f
535,09
2 089 |f
3 172
3210
3
verkoop-
dagen.
Trans-
porteeren
34,60 f
112,50
58,90
0,223
0,239
0,272
206,— f 507,19 f
f
558,50
325,52
255,02»
262,-
345,59’
Kostprijs
per portie,^
-(Aanteekeningen.
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
I 26 Mei
24 Mei
31
7 Juni
14
19
3 Juli
Aantal Ont-
Verstrekt
(verkochte j vangen
porties. bedrag.
208,90 f 226,81» f
317,20
321,—
r
3 691 f
4 172,
2 506
1 728 i
1 712
2 771 i
16 580 f 1 658,00 f2 331,10»
I
369,10 f 584,46» if
417,20
250,60
172,80
171,20
277,10
4 226 f
4 408
422,60
440,80
8 634 f 863,40 f 1 032,98» f
I 4 Dec.
12
2
verkoop-
dagen.
22 Mei
1 2 Juni
30 Aug.