l_ 16» I I I T 20 VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN. Ont- Menu's. if n n 37 517 f 3 751,70 f5 241,72 f 0.14 (gemiddeld). f f (gemiddeld). 10 819 f 1 081,90 f 1 457,30s f 0,133 Aardappelsoep. Is 0fi8 |f 1 800,80 fl 658,16s 1 0,091 (gemiddeld). Aantal verkochte portion. i vangen bedrag. Aardappelen niet zuurkool en vleesch of vet. Aardappelen met uien en vleeseh. 1 Dec. 20 i 24 0,08 0,084 0,090 0,092 0,107 5 verkoop- dagen. 9 verkoop- dagen. 4 803 3 000 2 350 440,20 f 378,80 339,10 307.20 341,50 303.03 f 318.49s j 325,95s 283.10s 307,58 319.90 I 440.90 417,10 501,20 454,70 355,40 540,10 439,— 0,13 0,146 0,125 4 402 3 788 3 391 3 072 3 415 2 774 3 199 4 409 4 171 5 012 4 547 3 554 5 401 4 390 Bedrag, Ko9tpr}»s e” per portie, -Aanteekeningen. f Verstrekt op: 3 verkoop dagen. 24 28 5 Dec. 19 277,40 f 404,14s f 459,12 644,85 630,04 741,96 I 666,88s i 528,88 i 640,56s 525,27s I 17 Nov. 25 Aug. 1 Sept 8 15 I i 20 27 13 Oct. 8 Nov. 15 o,145 0,143 0,144 0,151 0,148 0,146 0,148 0,118 0,119 uitsluitend aan voedingsmiddelen. 480,30 f 628,23 366,— I 534,55s 235.60 294,52

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 711