l_
16»
I
I
I
T
20
VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN.
Ont-
Menu's.
if
n
n
37 517 f 3 751,70 f5 241,72 f
0.14
(gemiddeld).
f
f
(gemiddeld).
10 819 f 1 081,90 f 1 457,30s f
0,133
Aardappelsoep.
Is 0fi8 |f 1 800,80 fl 658,16s 1
0,091
(gemiddeld).
Aantal
verkochte
portion.
i
vangen
bedrag.
Aardappelen niet
zuurkool en
vleesch of vet.
Aardappelen met
uien en vleeseh.
1 Dec.
20
i 24
0,08
0,084
0,090
0,092
0,107
5
verkoop-
dagen.
9
verkoop-
dagen.
4 803
3 000
2 350
440,20 f
378,80
339,10
307.20
341,50
303.03 f
318.49s j
325,95s
283.10s
307,58
319.90 I
440.90
417,10
501,20
454,70
355,40
540,10
439,—
0,13
0,146
0,125
4 402
3 788
3 391
3 072
3 415
2 774
3 199
4 409
4 171
5 012
4 547
3 554
5 401
4 390
Bedrag, Ko9tpr}»s
e” per portie,
-Aanteekeningen.
f
Verstrekt
op:
3
verkoop
dagen.
24
28
5 Dec.
19
277,40 f 404,14s f
459,12
644,85
630,04
741,96 I
666,88s i
528,88 i
640,56s
525,27s I
17 Nov.
25 Aug.
1 Sept
8
15 I
i 20
27
13 Oct.
8 Nov.
15
o,145
0,143
0,144
0,151
0,148
0,146
0,148
0,118
0,119
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
480,30 f 628,23
366,— I 534,55s
235.60 294,52