'verslag van de centrale kelken.
16D
21
I
Menu’s.
op:
f 2 542,07s
(gemiddel'l).
30 986
f 3 098,00
Erwtensoep.
n
25 40!» f 2 540,90
(gemiddeld).
f2 173,83
f
0,080
t
f
n
27 194 f 2 719,40 f2 536,42s
Aantal
verkochte
porties.
234.30 jf
383.30
•234.50
199,50
510,80
342,80
512,60
444,20
236,60
•;ort met karne
melk en suiker.
0,067
0,10
0,096
0,098
0,099
0.101
0,098
0,09!»
0,081
0,071
0,076
0,089
0,067
0,096
0,080
0,08
0,114
0,057
0,075
0.087
0,092
0,101
0,101
304,14 j
154,02s!
484,33s i
408,73s I
455,79
366,80s I
340.55s
443,94s
354,26
219,72s
219,72
294,64
304,36
359,22
5 275
2 039
5 539
4 438
4 503
3 615
Verstrekt
5 071
4 400
3 674
2 236
2 202
2 908
3 089
3 614
TfWW-
porteeren
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
9 Juni
7 Juli
3 Nov.
8 Dec.
13
29
•2 343 f
3 833
2 345 j
1 995
5 108
3 428
5 126
4 442
2 366
189,77s f
274,65s
180,03s
179,11s
346,94s
331,33
414,34
355,92
269,96
9
verkoop-
dagen.
f 527,50 f
203,90
553,90
443,80
450,30
361,50
8 Juni
22
6 Juli
9
6 Aug.
20
27
3 Sept.
507,10 f
440,—
367,40
223,60
220,20
290,80
308,90
361,40
Kostprijs
jper portie,
-Aanteekeningen
Ont- Bedrag,
vangen -
bedrag.
6
verkoop-
dagen.
f 0,084
Hruine boonensot p. 21 Mei
I 4 Juni
18
23 Juli
19 Sept.
22 Oct
I 31
7 Nov.
22 Dec.