16»
I
I
I
22
i
-
VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN.
Verstrekt
Menu’s.
op
t
(gemiddeld).
52 050
f
(gemiddeld).
434,— f 581,17s f
0,133
Groentesoep.
f
f
T?
I
4 340 f
Aantal
verkochte
porties.
Gort niet karne
melk en suiker,
(wnxdj).
Gort met zoete
melk, boter
en suiker.
2 502
1 838
Ont
vangen
hedrag.
250,20
183,80
f 338,68 f
242,40s
0,098
0,097
0,099
0,094
0 094
0,096
0,135
0,131
0,070
0,087
0,074
0,091
0,077
0,074
0,094
0,077
0,095
0,080
0,088
0,079
0,078
0,082
0,067
17 Dec.
31 -
14
verk oop-
dagen.
3 785
3 576
5 133
5 051
3 913
5 231
2 645
2 702
2 633
2 722
2 485
2 831
3 373
3 722
4 251
357,60 I
513,30
505,10
391,30
523,10
264,50
270,20
263,30
272,20
248,50
283,10’.
337,30
372,20
125,10
f 2 719,40
446,10
486,60
351,40
533,—
380,—
288,50
2
verkoop-
dagen.
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
378,50 [f 265,67
311,30s
382,26s
460,20s
302,90
387,38
249,73s
208,04
250,87s
239,87
219,05
225,90s
263,64s
305,44s
287,86»
f 2 536,42»
439,44» f
476,47
349,08 J
505,76»
360,01s
277,05’
27 194
4 461
4 866
3514 I
5 330
3 800
2 885
Trans-
porteeren.
Bedrag, KostPr«8
per portie,
Aanteekeningen
f 5 205,- f 4 944,25s‘f 0,095
54 053 if 5 405,30 f 4 360,15»
Trantport
I 10 Sept.
24
8 Oct.
9 Nov.
I 19
I 3 Dec.
23 Mei
29
6 Juni
12
21
26
2 Juli
11
I 18
I 25
1 Aug.
15
22
29