16D
1
24
r
L.
:-|-
I
T I
VERSLAG VAN OE CENTRALE KEUKEN.
Bedrag,
Ont-
Verstrekt
Menu’s,
op:
bedrag.
12 Nov.
I OK6
408,60 f 385,58s f
0,1)94
O.12S
Rjjst met rabarber.
15 Juni
3 745
f
0,128
30 Juni
221,40 f 379,43s f
2 214
f
I 4» 262 f 4 326,20 if 4 952,92s
Rjjst met karne
melk en suiker.
Rijst met uien
en vleeseh.
Tran»-
porteeren
1
verkoop-
dag.
1
verkoop-
dag.
3 74«
5 149
4 «26
4 537
5 066
3 774
3 666
3 338
3 245
3 164
1 «25
2 898
3 026
1
4 086 |f
0,171
0,171
477,67
488,92s
477,34s
525,88
388,84
381,24s
343,79s
339,48s
332,15s
298.68s
315,74 i
Rijst met zoete
melk, boter en
suiker.
1
verkoop-
dag.
0,105
0,092
0,100 I
0,105
0,103
0,103
0,104
0,103
0,104
0,104
0,105
0,103
0,104
Aantal
verkochte vangen
porties.
374,80 f 396,02s f
514,90 I
482.60
453,70
506.60
377,40
366.60
333,80
324,50
316,40
182,50 192,13s
289,80
302,60
Kostprijs
per portie,
Aanteekening
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
0,094
374,50 f 481.46s f
374,50 f 481,46s f
f 408,60 f 385,58s f
3 745 f
25 Mei
5 Juni
j 13
20
27
29
4 Juli
13
20
27
30
3 Aug.
10
2 211 f 221,40 t 379,43s t