16D 1 24 r L. :-|- I T I VERSLAG VAN OE CENTRALE KEUKEN. Bedrag, Ont- Verstrekt Menu’s, op: bedrag. 12 Nov. I OK6 408,60 f 385,58s f 0,1)94 O.12S Rjjst met rabarber. 15 Juni 3 745 f 0,128 30 Juni 221,40 f 379,43s f 2 214 f I 4» 262 f 4 326,20 if 4 952,92s Rjjst met karne melk en suiker. Rijst met uien en vleeseh. Tran»- porteeren 1 verkoop- dag. 1 verkoop- dag. 3 74« 5 149 4 «26 4 537 5 066 3 774 3 666 3 338 3 245 3 164 1 «25 2 898 3 026 1 4 086 |f 0,171 0,171 477,67 488,92s 477,34s 525,88 388,84 381,24s 343,79s 339,48s 332,15s 298.68s 315,74 i Rijst met zoete melk, boter en suiker. 1 verkoop- dag. 0,105 0,092 0,100 I 0,105 0,103 0,103 0,104 0,103 0,104 0,104 0,105 0,103 0,104 Aantal verkochte vangen porties. 374,80 f 396,02s f 514,90 I 482.60 453,70 506.60 377,40 366.60 333,80 324,50 316,40 182,50 192,13s 289,80 302,60 Kostprijs per portie, Aanteekening uitsluitend aan voedingsmiddelen. 0,094 374,50 f 481.46s f 374,50 f 481,46s f f 408,60 f 385,58s f 3 745 f 25 Mei 5 Juni j 13 20 27 29 4 Juli 13 20 27 30 3 Aug. 10 2 211 f 221,40 t 379,43s t

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 715