16»
25
melk, boter
en suiker.
0,113 I
0,123
0,081
0,087
VERSLAG VAX DE CENTRALE KEUKEN.
Bedrag.
Ont-
Verstrekt
Menu’s.
op:
n
(gemiddeld
11S 701
f 11 870,10 f 12 272,23
middelen, bedraagt dus 76.659,975 675.846
Verbruikt werd aan voedingsmiddelen iu 1917 (Zie Speci
ficatie der bedryfsrekening) f 76.659.975.
28
verkoop-
dagen.
Aantal
verkochte
porties.
vangen
bedrag.
uitsluitend aan
voedingsmiddelen.
4 826,20 >f
308.80
453,50
494,—
540,70
545,30
546,—
536.40
451.80
456,80
450,60
551.80
448,10
520,20
370,50
279,40
4 952,92s
398,90s f
446,10s
487,99s
538,23s
536,58
542,81
532.12s
455,87
532,56
518,42s
631,75
508,27s
643,07s
302,24
244,35s
Kostprijs
per portie,
--Aanteekeningen.
ivri'ol'i).
48 262 f
3 988
4 535
4 940
5 407
5 453
5 460
5 364
4 518
4 568
4 506
5 518
4 481
5 202
3 705
2 794
0,100
0,098
0,098
0,099
0,098
0,099 j
0,099 I
0,100
0,116
0,115
0,114
0.102
Hijst met zoete Transport
17 Aug.
I 24
31
7 Sept. I
14
21
28
12 Oct. I
19
26
2 Nov.
5
23
30
7 Dee.
De kostende prys per portie, uitfluitend aan voedingg-
f 0.1134-