16» 25 melk, boter en suiker. 0,113 I 0,123 0,081 0,087 VERSLAG VAX DE CENTRALE KEUKEN. Bedrag. Ont- Verstrekt Menu’s. op: n (gemiddeld 11S 701 f 11 870,10 f 12 272,23 middelen, bedraagt dus 76.659,975 675.846 Verbruikt werd aan voedingsmiddelen iu 1917 (Zie Speci ficatie der bedryfsrekening) f 76.659.975. 28 verkoop- dagen. Aantal verkochte porties. vangen bedrag. uitsluitend aan voedingsmiddelen. 4 826,20 >f 308.80 453,50 494,— 540,70 545,30 546,— 536.40 451.80 456,80 450,60 551.80 448,10 520,20 370,50 279,40 4 952,92s 398,90s f 446,10s 487,99s 538,23s 536,58 542,81 532.12s 455,87 532,56 518,42s 631,75 508,27s 643,07s 302,24 244,35s Kostprijs per portie, --Aanteekeningen. ivri'ol'i). 48 262 f 3 988 4 535 4 940 5 407 5 453 5 460 5 364 4 518 4 568 4 506 5 518 4 481 5 202 3 705 2 794 0,100 0,098 0,098 0,099 0,098 0,099 j 0,099 I 0,100 0,116 0,115 0,114 0.102 Hijst met zoete Transport 17 Aug. I 24 31 7 Sept. I 14 21 28 12 Oct. I 19 26 2 Nov. 5 23 30 7 Dee. De kostende prys per portie, uitfluitend aan voedingg- f 0.1134-

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 716