16D
Gemiddelde verkoop per dag van elk menu afzonderlijk.
fel
3 50
4 102
4 478
2 323
3 621
4 772
2 745
4 317
2 060
60 478
8 245
3 842
37 517
10 819
18 068
30 986
25 409
52 050
4 340
89 227
39 782
2 189
4 086
3 745
2 214
118 701
687
2 880
2 748
1 921
4 169
3 606
3 614
3 44.".
4 235
3 718
2170
3 879
3 315
2 189
4 086
3 745
2 214
4 239
13
4
2
6
4
9
1
2
45 501
16 407
8 957
13 937
14 485
42 951
2 745
8 634
3
21
3
2
9
3
5
9
6
14
2
23
12
1
1
1
1
28
Aardappelen, andijvie en vleesch
Aardappelen, appelen en vleesch of vet
Aardappelen, boerenkool, vleesch of vet
Aardappelen, erwten en vleesch
Aardappelen, gele kool en vleesch
Aardappelen, peen, uien en vleesch
Aardappelen, raapstelen en plantenvet
Aardappelen, roode kool en vleesch
Aardappelen, spercieboonen, bruine
boonen en vet
Aardap|>elen, versche spercieboonen en
vleesch
Aardappelen, spinazie en vleesch
Aardappelen, stoofsla en vleesch
Aardappelen, tuinboonen en vleesch
Aardappelen, uien en vleesch
Aardappelen, zuurkool, vleesch of vet
Aardappelsoep
Bruineboonensoep
Erwtensoep
Gort met karnemelk en suiker
Gort met zoete melk, boter en suiker
GroentesoepI
Havermout met zoete melk, boteren suiker
Rgst met capucijners en vleesch
Rjjst met karnemelk en suiker
Rijst met rabarber
Rijst met uien en vleesch
Rjjst met zoete melk, boter en suiker
26
VERSLAG VAX DE CENTRALE KEUKEN'.
3.
MENU’S.
8 471
2 824
3
675 846
Aantal
verkochte
porties.
Aantal
verkoop-
dagen.
Gemiddeld'
verkoop
per dag.