16D Gemiddelde verkoop per dag van elk menu afzonderlijk. fel 3 50 4 102 4 478 2 323 3 621 4 772 2 745 4 317 2 060 60 478 8 245 3 842 37 517 10 819 18 068 30 986 25 409 52 050 4 340 89 227 39 782 2 189 4 086 3 745 2 214 118 701 687 2 880 2 748 1 921 4 169 3 606 3 614 3 44.". 4 235 3 718 2170 3 879 3 315 2 189 4 086 3 745 2 214 4 239 13 4 2 6 4 9 1 2 45 501 16 407 8 957 13 937 14 485 42 951 2 745 8 634 3 21 3 2 9 3 5 9 6 14 2 23 12 1 1 1 1 28 Aardappelen, andijvie en vleesch Aardappelen, appelen en vleesch of vet Aardappelen, boerenkool, vleesch of vet Aardappelen, erwten en vleesch Aardappelen, gele kool en vleesch Aardappelen, peen, uien en vleesch Aardappelen, raapstelen en plantenvet Aardappelen, roode kool en vleesch Aardappelen, spercieboonen, bruine boonen en vet Aardap|>elen, versche spercieboonen en vleesch Aardappelen, spinazie en vleesch Aardappelen, stoofsla en vleesch Aardappelen, tuinboonen en vleesch Aardappelen, uien en vleesch Aardappelen, zuurkool, vleesch of vet Aardappelsoep Bruineboonensoep Erwtensoep Gort met karnemelk en suiker Gort met zoete melk, boter en suiker GroentesoepI Havermout met zoete melk, boteren suiker Rgst met capucijners en vleesch Rjjst met karnemelk en suiker Rijst met rabarber Rijst met uien en vleesch Rjjst met zoete melk, boter en suiker 26 VERSLAG VAX DE CENTRALE KEUKEN'. 3. MENU’S. 8 471 2 824 3 675 846 Aantal verkochte porties. Aantal verkoop- dagen. Gemiddeld' verkoop per dag.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1917 | | pagina 717