J
z
16D
n.
f
96.672,11
50,72 s
241,45 s
404,02
f
5.40
2,35
703,95
6.582,03 s
4.991,05 s
367,50
33
VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN.
SPECIFICATIE DER BEDRIJFSRERENING.
II.
LASTEN.
Bedrag.
Art.
I.
n
n
400,14
a.
III.
420,20 5
19,09
404,49 s
8,83 s
170,65
947,82 s
39,53
f 13.107,43
Onderhoudskosten.
a. Gebouwen c.a.
b. Diverse inrichtingen en machines
c. Losse inventaris en gereedschappen
d. Inventaris in de distributielokalen
e. Vervoerketels
f. Meubilair
Exploitatiekosten.
a. Salarissen „Toezicht”
b. Arbeidsloonen
c. Ziekengeld
d. Verlofgeld
e. Voedingsmiddelen
f. Brandstoffen
g. Duinwater
h. Electrisch licht en drijfkracht
i. Schoonhouden, huishoudelijke benoodigdheden
en onkosten
j. Huur koelruimten in het koelhuis van het
Openbaar Slachthuis
k. Gasverbruik
l. Diversen
Distributiekosten.
Arbeidsloonen „Verkoopsters en Schepsters”
b. Vervoerkosten
c. Vergoeding schoonhouden der distributielokalen
d. Verlichting der distributielokalen
e. Vergoeding tramkosten
f. Advertentiekosten
g. Diversen
f 382,50
13.371,395
331,21s
97,46 s
76.659,97 s
3.991,65
451,46
142,52