ie1»
16D
r
i
f
f
I f
f
1
35
34
VERSLAG VAN DE CENTRALE
KEUKEN.
VERSLAG VAN DE CENTRALE KEUKEN.
Art.
BATE N’.
Bedrag.
LASTEN.
Bedrag.
Art.
1.
IV.
c.
n
w
H
345,60
n
n
r>
n
V.
f 1.829,65
Renten
f 67.584,60
VI.
856,21 s
n
w
f 1.447,39 s
n
3
25,83
n
V.
106,26
11.727,88
n
Dagbons
n
1.084,72
310,62 s
16,00 s
36.04 s
4.742,11
273,34
281,20
192,15
216,95
87,-
1.464,15
200,—
205,83
1.200,-
933,33
224,38
44,85
452,19
386,29
824,11
n
f 32.995,60
21.699,—
6.165,50
6.300,20
78,70
n
vegetarisch voedsel
Rente van kasgeld
Algemeene onkosten.
a. Salarissen
b. Dnurtebijslag .ambtenaren”
Bureaukosten, drukwerk en kantoorbehoeften
d. Telephoon
e. Dienstkleeding
f. Kosten ongevallenwet 1901
g. Diversen
II. Opbrengst spoeling
Opbrengst bereid voedsel.
a. Dagbons le distributie
b. 2e
c. Weekkaarten le
d. 2e
I e. Dagbons le
2e
g. Weekkaarten le
h. 2e
20
12'/i I
20
20
20
20
50
33'/3
33'/3
33'3
33
20
20
j 50
20
50
III. Opbrengst afval.
i a. Schrapsel.
b. Beenderen
c. Groenteafval
d. Diversen
IV- Opbrengst warm water
Afschrijving.
a. Gebouw
b. Ketel met toebehooren
c. Stoom- en condensleiding
d. Waterleiding
e. Verwarmingsinstallatie
f. Verlichtingsinstallatie
g. Hulpmachines
h. Motoren
i. Spoelbakken en kranen
j. Kookpotten
k. Transportbaan
l. Losse inventaris en gereedschappen
m. Inventaris in de distributielokalen
n. Vervoerketels
o. Meubilair
p. Oprichtingskosten
2.660,30
128,855
2.241,20
100,98
786,53
65,17
50,19
i f 6.033.225