16»
INHOUD
het
10
13
14 15
16
20
21
Bladz.
3
5
5
8
voedsel”
X. Berekening van den kostprijs per portie.
XI. Balans
XII. Beknopte inventaris
Bijlage
32—33
34—35
36—37
38—39
41—44
23
25
26—28
29
30—31
17
17
18—19
„Spoeling” en
A. Verslag van de Commissie
B. Verslag van den Directeur
1. Personeel
2. Toestand der gebouwen en inrichtingen
3. Afname, bereiding en distribueering van
voedsel
C. Statistisch verslag
I. Overzicht van het aantal verkochte porties
„bereid voedsel” en den gemiddelden verkoop
per dag
II. Overzicht van het aantal porties „bereid
voedsel” afgehaald in de distributielokalen.
III. Overzicht van het aantal thuisbezorgde porties
„bereid voedsel” besteld in de daarvoor be
stemde lokalen
IV en V. Graphische voorstellingen, na
VI. Overzicht van de verstrekte menu’s
VII. Overzicht van den verkoop
’Afval”
VIII. Opbrengst „Warm water”
D. Financiëel verslag
I. Bedrijfsrekening
II. Specificatie der bedrijfsrekening
III. Uitbreiding
IV. Verlies en Winst
V. Exploitatierekening „afgehaald bereid voedsel”. 3031
VI. „thuisbezorgd bereid
voedsel”30—31
VU. Productierekening3233
VHP Distributierekening „afgehaald bereid voedsel”. 32—33
IX. „thuisbezorgd bereid