i ?t lil
rf
n I
I
11
ii
I
li
iït
i
14
15
I.
10 205
I
5
Overzicht het verkortte porties „Bereid vortoj fee F»verkoop
105 II
I
- g i s i
s
-1
l*\
i
I 35 ij
I 25 i
i 27 I
I 31
4
i
I
J
5 238j
VERSLAG
Vegetarisch bereid
Gewoon bereid voedsel.
voedsel.
voedsel
Totaal.
Afgehaald a f 0.10
Thuisbezorgd
Afgehaald a f 0,10 per portie
por portie
MAANDEN.
Aantal
porties.
8
26
260
936
Januari
26
72 809
17 Hl6
46
26
91 821
3 532
24
333
811
Februari
24
101 279 25 109
48
24
127 532
5 314
25
553
458
135 678 18 803
154 481
Maart
25
1 OH I
25
6 220
433
1 195
25
312 444
1 195
168
601
25
12 570
17
3 227
25
5
3 227 1'
25
13 715
6 908 2l
264 981
6 <8 >8
Juni
25
38 774
25
3,
GO
25
12 438
27
188 726
14 782; 5
34 575
27
14 782
Juli
22
287
27
9 052
35 368:
253 267
27
27
22 554
22 554 i1
277
27
10 442
29 4421 1
25
38 196
25
29 442
14 065
270 006:
27
79 654:
27 51 308
15 000
November
26
151 203:
78 530
2 206
26
I
10 884
December
33 248;
141 2801
20
2 075,
104
24
8 914
|2
1 579
43
133 26 251
197
-1 Juni ’18
aantal porties werd
verstrekt op 19 September
1918,
f 287 476,80
aantal porties
werd verstrekt
op 7 Januari
1918,
32 889,05
bereid
395,20
T>
3 412,63
n
f 324 173,68
1
April
Mei
Augustus
September
October
op
bag-
bons.
Het kleinst
>i-l. 2062.
155 492
314 240
Af gehaald
Ritueel
Afgehaald
op
bag-
l>ons.
342 868
310 962
244 391,
281 92g|
351 625!
Gemid-
deld per
dag.
Afgehaald
Thuisbezorgd: 209 521
8 348
op j
Week-
kaarten.
306 2 463 225)411 543)2 874 768
s-
Het grootst
n.l. 28 037.
op j
Week- I
kaarten.
1 51 308:1 3
51 033 1I
404 992:
282 972
214 023
217 899
278 749
3 486H
5 26ffi|
16» VERSLAG VAN DE GEMEENTELIJKE CENTRALE KEUKEN.
300 979! 11 465
339 636
26 51 033
24 29 07218348: 37 42W 3
Vegetarisch bereid voedsel.
3 952 porties a f 0,10
bereid voedsel.
26 251 porties a f 0,13 =s
VAN DE GEMEENTELIJKE
1 196
1 144
6 17911
12 49^ 17
339 641 13 586-
303 755 12 15o'
223 301
22 j
2o
262
4 024) 175
21 I
CENTRALE KEUKEN. 16»
per dag over liet jaar 1918.
Ritueel bereid
f 31 428,15
1 460,90
40 I
90 625
126 388
8 270
9 380j
316 945-12 678
349 660: 12 950lj
229 733 8 836
174 528; 7 272,,
306 3122 840
2 373 3 952
I' April '18 i, de bereiding
’13 werd een
5 299
6 308
i 6101
23
9 395’i 215 209 521 8 348 217 8691
Op 13 April ’18 werd een aan vang gemaakt met het bezorgen van voetM
instellingen, die dit voor hun personeel bestelden.
De opbrengst bedroeg als volgt:
Gewoon bereid voedsel.
2 874 768 porties a f 0,10
n o 0,15
0,175
van vegetarisch-voedsel stopgezet.
aanvang gemaakt met het bereiden van „Rituëel voedsel”.