1
H
I
I f
306
133
3 096 589
26 251
10 120
197
0,131
0,135
I dagen.
293 263
290 727
327 767
89 431
63 417 1
391 967
90 619 i
78 964 i
if 406 75-1,
3 542,
7 972
347
318
1 075
1 240
545
173
129
443
284
221
16,18
61,25
119,50
103,08
28
3
1
178 053
7 158
42 009
57 138
100 668
149 551
20.452
81 970
35*)
27
34*)
11
11
44
13
8*)
344,42
121,10
108,01 s
623,91»
110,53 5
105,405
166,235
55,31 5
f
8 903
3579
10 502
8 163
20 134
10 682
5 113
8 197
7 576
9 600
9 838
8 632
10 554
7 848
4 198
8 379
10 768
9 640
8130
5 765
8 908
6 971
9 871
18
19
VERSLAG VAN
1)
GEWOON EN VEGETAKISIWreid.
RITUEEL BEREID.
M EN S.
j per dag.
f
20
4 072
204
0,144
3
316
105
38,455
0,122
1
472
472
86,42
0,183
0,131
10120*1' 406 75-1,!
3 096 589
133
306
26 251
Totaal
197
f
0,135
1
f 410 29'
0.1314
10 205
3 122 840
306
Totaal
verkoopdagen zijn dagen begrepen, waarop nog een
Totaal
aantal
verkochte
porties.
2 418
903
887
2 843
663
Kostprijs per
portie aan
voedings
middelen.
0,102
0,123
0,116
0,098
0,134
0,102
I Aantal
verkoop-
Bedrag
aan
voedings
middelen.
de gemeentelijke centrale keuken. 1 6®
ERSTREKTE MENU’S.
Bedrag
aan
voedings
middelen.
37 555,1
42 458.
42 707,1
8 304,1
8 006,
47 951,
11046,
9 671,
154
113
109
816,105
42,805
36,79
0,142
0,134
0,122
0,219
0,167
0,122
0,166
0,151
0,116
RECAPITULATIE.
Gewoon en vegetarisch bereid
Ritueel bereid
0,144
0,153
0,173
0,148
0,119
0,115
0,126
0.123
0,145
0,127
0,115
0,15
0,152
0.182
0,154
133
370
791
886
133
123
113
127
0,128
0,146
0,13
0,093
0,126
0,122
0,122
0,122
53 031
259 189
157 411
146 751
168 865
31 394
16 794
25 580.51
1 093,7!
7 270.9!
8 469.21
11 9G2.6:
17 171.7
2 576.6
10 072.5
7 703,9
32 937.7
18 090.1
22 084.!
25 7 34-!
5 717.:
2 58’,:
11
5
1
3
7
7
14
7
2
10
3
285
116
318
20*)
2
4*)
5
14*)
4
10*)
7*)
27
16*)
17*)
16*)
4
4*)
I Ge-
middelde
verkoop
lostprjjs per
portie aan (i
voed inga-
middelen.
Totaal
aantal
verkochte
porties.
In deze
is verstrekt.
586,64 5
en uien
Ij Aantal
1 verkoop
dagen.
ander n>
Aardappelen met andijvie
Aardappelen met appelen
Aardappelen met bloemkool
Aardappelen met boerenkool
Aardappelen met capucijners
Aardappelen met gele kool.
Aardappelen met hachee.
Aardappelen met koolrapen
Aardappelen met kroten
Aardappelen met peen
Aardappelen met roode kool
Aardappelen met snijboonen
Aardappelen met spinazie
Aardappelen met spitskool
Aardappelen met stoofsla
Aardappelen met tuinboonen
Aardappelen met zuurkool
Bruine boonensoep
Erwtensoep
Gort met karnemelk
Gort met zoete of gecond. melk
Groentesoep
Havermout
Rjjst met melk
3 542,17 5 f
1 ÖD verslag van de gemeentelijke centrale keuken.
VI. 0 VERZICHT VA N
Ge-
middelde
I verkoop I
j per dag. j