20
r
I f
I
21
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
RENAMING.
Tapioca.
12.5
15
f
8.33
25
85
t'
2.94
1
Virogeen
f
45
100
4.50
150
400
3.75
Ontbijtvoedsel.
250
f
150
6
Choeolatine
f
1.80
Broodci ême
5o( i
1'
1.80
90
Nationaal
250
f
4.—
100
Melkpudding
t:
45
4.40
20
Succesmeel
120
252
Prijs
per K.G.
Resultaat van het
onderzoek.
Floralia, „De Bloem
der Voedsels”
Prijs
per pakje
in
centen.
Netto
inhoud I
per pakje
in
grammen.!
Aardappelmeel, tapio
ca-wortelmeel.
Melkpoeder,
meel en
tapioca.
Aardappelmeel en wei
nig tapioca.
70pCt. calciumphos-
phaat (phosphorzure
kalk), 30 pCt. suiker
en spoor cacao.
tarwe-
een spoor
Melkpoeder, suiker
20 pCt.), tarwe- en
boonenmeel.
Kotterd. Custard-
poeder
O. Z. 0. Custardpud
ding
Geïnverteerde suiker
en weinig cacao,
Cacaodoppen, melk
poeder en 50pCt.
suiker.
Melkpoeder, cacao, sui
ker 25 pCt.) en
verschillende zet-
meelsoorten nl. aard
appelmeel, tapioca.
4.75 Tarwe- en boonenmeel,
tapioca en suiker.