20 r I f I 21 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. RENAMING. Tapioca. 12.5 15 f 8.33 25 85 t' 2.94 1 Virogeen f 45 100 4.50 150 400 3.75 Ontbijtvoedsel. 250 f 150 6 Choeolatine f 1.80 Broodci ême 5o( i 1' 1.80 90 Nationaal 250 f 4.— 100 Melkpudding t: 45 4.40 20 Succesmeel 120 252 Prijs per K.G. Resultaat van het onderzoek. Floralia, „De Bloem der Voedsels” Prijs per pakje in centen. Netto inhoud I per pakje in grammen.! Aardappelmeel, tapio ca-wortelmeel. Melkpoeder, meel en tapioca. Aardappelmeel en wei nig tapioca. 70pCt. calciumphos- phaat (phosphorzure kalk), 30 pCt. suiker en spoor cacao. tarwe- een spoor Melkpoeder, suiker 20 pCt.), tarwe- en boonenmeel. Kotterd. Custard- poeder O. Z. 0. Custardpud ding Geïnverteerde suiker en weinig cacao, Cacaodoppen, melk poeder en 50pCt. suiker. Melkpoeder, cacao, sui ker 25 pCt.) en verschillende zet- meelsoorten nl. aard appelmeel, tapioca. 4.75 Tarwe- en boonenmeel, tapioca en suiker.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1918 | | pagina 955