37
21
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Melkinrichting „Pasteur”, Lange Beestenmarkt 9.
Aantal monsters 8.
MAAND.
Maart
1.0319 i
8.54
6.3
2.95
5.25
510
Mei
1.0311
6.7
3 05
8.37
5.22
100
Juni
1.0317
7.1
2.80
8.47
5.06
0
Juli
1.0313
6.1
2.90
8.39
5.18
6.230
6.4
1.0311
2.75
8.32
4.99
Augustus
0
September
5.6
8.52
4.90
1.0316
3.30
24.200
October
6.8
1.0312
3.40
8.45
4.82
22.900
November
8.56
21.500
5.6
1.0318
3.25
4.92
Chemisch onderzoekMelk van deugdelijke samenstelling.
Reinheid: Voldoende.
Pasteurisatie-temperatnnr. De melk kwam in eigenschap
pen overeen met hoog gepasteuriseerde melk. Enzymreac-
ties negatief.
Prijs: ’s Zomers 23 cent p. Liter.
’s Winters 25 cent p. Liter.
Procent
vet.
Zuur
graad.
s.
150 C.
Racteriologisch onderzoek: Het aantal baeterieën was
over het algemeen laag. Coli- of proteusbacillen zijn nim
mer aangetroffen.
Aantal micro-
Vetvrije i Draaiïngs- organismen per
droogrest 1 vermogen cm3 na 5 dagen
(berekend). (10 11) op bouillon
gelatine.