37
I
22
VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN.
Prijs: ’s Zomers 21
Aantal monsters 7.
MAAND.
Mei
6.7
1.0314
3.05
8.44
5.00
40
280
1.0318
3.00
5.0,5
6.
8.52
Juni
2.440
3.50
5.00
Juli
1.0306
8.32
6.4
September
6.4
1.0312
8.38
4.95
480
3.00
1.520
October
1.0310
3.20
8.36
4.85
7.2
14.200
4.71
October
3.20
8.44
6.4
1.0313
17.700
December
3.15
8.46
4.76
6.4
1.0314
December
1 0315
8.47
12( i
6.8
3.10
5.00
Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling.
Hein heid: Voldoende.
Pasteurisatie-temperatuKr. De melk kwam in eigenschap
pen overeen met hoog gepasteuriseerde melk. Enzymreac-
ties negatief.
Melkinrichting „Rhüuland” (S. P. Belt),
Charl. de Bourbonplein 29.
Zuur
graad.
Procent
vet.
Vetvrije
i droogrest
(berekend).
I
S. G.
15» C.
Bacteriologisch onderzoek: Het aantal micro-organisnien
was regelmatig vrij laag. Coli- of proteusbacillen werden
niet aangetroffen.
1 Aantal micro-
j organismen per
I cm3 na 5 dagen
op bouillon
gelatine.
Draaiïngs-
vermogen.
(10 lit
cent p. Liter.
’s Winters 275 cent p. Liter.