37 I 22 VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. Prijs: ’s Zomers 21 Aantal monsters 7. MAAND. Mei 6.7 1.0314 3.05 8.44 5.00 40 280 1.0318 3.00 5.0,5 6. 8.52 Juni 2.440 3.50 5.00 Juli 1.0306 8.32 6.4 September 6.4 1.0312 8.38 4.95 480 3.00 1.520 October 1.0310 3.20 8.36 4.85 7.2 14.200 4.71 October 3.20 8.44 6.4 1.0313 17.700 December 3.15 8.46 4.76 6.4 1.0314 December 1 0315 8.47 12( i 6.8 3.10 5.00 Chemisch onderzoek: Melk van deugdelijke samenstelling. Hein heid: Voldoende. Pasteurisatie-temperatuKr. De melk kwam in eigenschap pen overeen met hoog gepasteuriseerde melk. Enzymreac- ties negatief. Melkinrichting „Rhüuland” (S. P. Belt), Charl. de Bourbonplein 29. Zuur graad. Procent vet. Vetvrije i droogrest (berekend). I S. G. 15» C. Bacteriologisch onderzoek: Het aantal micro-organisnien was regelmatig vrij laag. Coli- of proteusbacillen werden niet aangetroffen. 1 Aantal micro- j organismen per I cm3 na 5 dagen op bouillon gelatine. Draaiïngs- vermogen. (10 lit cent p. Liter. ’s Winters 275 cent p. Liter.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1919 | | pagina 1228