I 23 Melkinrichting „de Sierkan”, Nieuwe Havenstraat 11. Aantal monsters 10. MAAND. .Januari 6.3 1.0306 3.30 8.28 4.90 140 Maart 6.7 1.0311 3.10 vervloeid 8.38 4.98 Maart 6.0 1.0311 3.00 8.36 5.00 60 Mei 1.0315 7.1 2.95 5.02 180 8 42 Juni 6.7 1.0313 f 5.02 3.30 8.46 40 Juli 6.8 1.0304 3.00 8.18 5.04 0 31.600 Augustus 6.8 1.0304 3.50 8 27 5.02 September 3.45 1.0315 8.420 6.4 8.53 5.00 November 160 6.4 1.0306 3.35 8.53 4.93 December 1.0317 6.4 8.52 5.07 3.10 100 deugdelijke samenstelling. Ueinheid: Vol doende. Bacteriologisch onderzoek: Het aantal micro-organismen was behoudens éénmaal, laag. Eenmaal werden in één mon ster colibacterieën aangetroffen, welker culturen bij half- urige verhitting op 70 C. afstierven. Pasteurisatie-temperatuur: De melk kwam regelmatig in eigenschappen overeen met hoog gepasteuriseerde melk. Enzymreacties negatief. Prijs: ’s Zomers 23 cent p. Liter. ’s Winters 25 cent p. Liter. Procent vet. S. G. 150 C. VERSLAG KEURINGSDIENST VAN EET- EN DRINKWAREN. 37 cm3 na 5 dagen (10 11) Chemisch onderzoek: Melk van Zuur graad. Vetvrije Draaiïngs- droogrest vermogen, (berekend). j Aantal micro- organismen per op bouillon gelatine.

Gedigitaliseerde gedrukte materialen Haags Gemeentearchief

Jaarverslagen gemeente Den Haag | 1919 | | pagina 1229